Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Leidschendam

Nieuwsgierig naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Leidschendam (gemeente Leidschendam-Voorburg, Zuid-Holland)? Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade door o.a. water, inbraak, brand, bliksem. Bij partijen als Bovag, Zelf of Nationale Nederlanden. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. broodrooster of denk aan schade aan de keuken. Deze module is niet een verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Leidschendam bekijk je door gebruik te maken van onze eenvoudige vergelijker. Denk aan polissen van Centraal Beheer pakket en HEMA pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en check de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteLeidschendam-Voorburg
(Net) nummer070 (+3170)
Bewoners Leidschendam74223
Postcodegebied2260
BuurtenPark
Plaatsen in de omgevingverzekering-valkenburg, inboedelverzekering-rijnsburg, polis-voorhout, verzekering-buitenkaag, verzekeringspakket-de-zilk en sassenheim
inboedelverzekering-leidschendam

Inboedelverzekeringen vergelijken in Leidschendam juli 2020

Met een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle kostbaarheden in je appartement. Van albums tot aan bank: goede dekking voor alle goederen. Wat valt hier wel en niet onder? Kort gezegd: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. In het geval dat een product permanent vast zit aan de woning dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Tegenwoordig zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van ABN AMRO tot ook OHRA: je ziet door de bomen het bos niet meer. Premies lopen op van €4,75 en €14,75. Het tarief berekenen ze aan de hand van onder andere dekking (hoe uitgebreid, all-risk), het totale verzekerde bedrag, postcode, welk eigen risico je bereid bent te dragen, het soort woning, samenstelling huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Allsecur afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Actuele info invoeren

  Vul jouw postcode (2260), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Online overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Leidschendam)

De beste inboedelverzekering op maat

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Echter, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat verschilt per persoon. Elke case is weer anders. Met behulp van de tool hierboven ontdek je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die past bij jouw eisen, tegen een betaalbare premie. Hierbij kan je denken aan o.a. Allianz Inboedelverzekering (EUG) of misschien HEMA Woonverzekering. Geen idee wat je moet doen? Vergelijk direct, en vul alles zo compleet mogelijk in. Middels de tool vind je aanbieders die rijmen met jouw eisen. Daarna kan je filteren op topics zoals:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 2260, 2261, 2262, 2263, 2264, 2265, 2266, 2267, 2273? Vergelijk nu met onze tool verzekeringsmaatschappijen en zoek de laagste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Leidschendam

 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • ANWB Woonpakket Plus
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Univé Opstalverzekering (AR)
 • SNS Inboedelverzekering
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw kostbaarheden tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandprijs is doorgaans ongeveer €9,75 bij Generali, Polis Direct of Avéro Achmea. Met behulp van enkele nuttige adviezen ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Leidschendam.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Denk goed na over dure modules als een all risk polis, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Zit je op school? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Gebruik de vergelijker, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Profiteer met een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Ons advies: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis biedt korting en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket behelst meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel zijn er mogelijkheden voor een motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Via de verzekeringsmaatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. Vaak zijn er twee smaken: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Leidschendam vergoedt in principe alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook schade die jij zelf gemaakt hebt. Om je een idee te geven: je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw en ook: je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw. Het gemak van zo’n all-risk verzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Minpunt is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Park Veursehout, Prinsenhof, ’t Lien en omgeving, Stompwijk, Leidschendam-Centrum, De Heuvel en omgeving, Damsigt en omgeving, Essesteijn, Voorburg Midden, Bovenveen, Voorburg Noord, Voorburg West.

Deze inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buitenshuis. Zodoende zijn eigendommen in de tuin en buiten in goede handen. Het betreft hier kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een filmcamera + een muziekinstrument.

‘De vergelijker is prettig in gebruik

Fam. van der Laan, Leidschendam (juli 2020)