Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Walsoorden

Wil jij een passende inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Walsoorden (gemeente Hulst, Zeeland)? Met behulp van een speciale inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade door o.a. water, storm, inbraak, bliksem. Bij bedrijven als Bovag, Ditzo of Klaverblad. Denk aan schade aan kunstvoorwerpen of wat te denken van beschadigingen aan het interieur. Het is niet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Walsoorden sluit je af door gebruik te maken van de inboedelverzekering-vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als Allianz pakket en ook Nationale Nederlanden pakket. Voer jouw gegevens in, en check de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteHulst
Regionummer0114 (+31114)
Bewoners Walsoorden27372
Postcodegebied4588
BuurtschappenHulst
Plaatsen in de buurtverzekering-ossenisse, inboedelverzekering-kloosterzande, polis-lamswaarde, verzekering-koewacht, verzekeringspakket-hengstdijk en kuitaart
inboedelverzekering-walsoorden

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Walsoorden oktober 2020

Via een inboedelverzekering verzeker je alle producten in je appartement. Van horloges tot matrassen: een duidelijke dekking voor thuis. Wat valt hier wel en niet onder? Samenvattend: alle artikelen die niet vastzitten aan het jouw woning. Zodra iets aan de woning vast zit, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Momenteel zijn er flink wat aanbieders. Van ABN AMRO tot ook ING: je ziet door de bomen het bos niet meer. De prijzen per maand variëren van €7,5 en €10,25. De maandelijkse premie kent zijn oorsprong in onder andere het type polis, verzekerd bedrag, postcode, eigen risico, woonobject, aantal gezinsleden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: BLG wonen polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Prive details ingeven

  Als eerste vul je jouw postcode (4588), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Hoe veilig is de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Via internet modules vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Online overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Walsoorden)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Echter, wie biedt de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke case is uniek en moet individueel berekend worden. Via onze tool achterhaal je eenvoudig een goede inboedelverzekering die past bij jouw situatie, tegen een betaalbare premie. Denk aan nowGo Woonverzekering Comfort of wellicht Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid). Moeite met kiezen? Vul de vergelijker in, en vul jouw gegevens in. Aan de hand hiervan zie je alleen nog maatschappijen die rijmen met jouw wensenpakket. Vervolgens kun je selecties maken op basis van zaken als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 4588? Vergelijk direct op deze site alle maatschappijen en kies de laagste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Walsoorden

 • Aegon Opstal Basis
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • ANWB Inboedelverzekering
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw bezittingen verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandbedrag is al snel zo’n €10,50 bij EAG Assuradeuren, London Verzekeringen of DAK. Middels een paar praktische tips bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Walsoorden.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Waak voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een allrisk-dekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ga jij naar school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Gebruik de vergelijker, ieder jaar opnieuw.
Kies een verzekeringspakket voor maximale korting
Ons advies: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is betaalbaar en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Een verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens sluit je dit tezamen af met een gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Via de verzekeringsbedrijf kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In veel gevallen heb je 2 opties: een extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. De allrisk inboedelverzekering voor Walsoorden dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook schade die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Je kunt dan denken aan: jouw hond bijt een familielid en bijvoorbeeld: een erfstuk laten vallen. Het voordeel van zo’n all-risk verzekering is een zeer uitgebreide dekking. Het nadeel is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Hulst, St. Jansteen, Clinge, Grauw, Heikant, Nieuw Namen, Kapellebrug, Kloosterzande, Lamswaarde, Ter Hole, Vogelwaarde, Hengstdijk, Ossenisse.

Een inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buiten (uit huis). Zo zijn eigendommen op weg en buiten de woning verzekerd. Hierbij gaat het dan om spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een e-reader of een rollator.

‘Ik zag door de bomen het bos niet meer, bedankt voor het overzicht

P. Meyer, Walsoorden (oktober 2020)