Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Emmen

Wat is een een passende inboedelverzekering voor jouw huis in Emmen (gemeente Emmen, Drenthe)? Door het afsluiten van deze inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade door o.a. vandalisme, storm, wateroverlast, diefstal. Onder andere bij Turien en Co, Generali of nowGo. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan kinderspeelgoed en/of kapotte meubels. Het is niet verplicht, maar wel aan te raden! De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Emmen sluit je af aan de hand van onze eenvoudige vergelijker. Denk aan Avéro Achmea pakket en ook NowGo pakket. Vul alle velden in, en ontdek de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteEmmen
Regionummer0524 (+31524)
Aantal inwoners Emmen107584
Postcodegebied7800
WijkenNieuw-Weerdinge
Plaatsen nabijverzekering-Elburg, inboedelverzekering-Eindhoven, polis-Eijsden-Margraten, verzekeringspakket-Eersel, Eemsmond en verzekeraar-Eemnes
inboedelverzekering-emmen

Inboedelverzekeringen vergelijken in Emmen november 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je direct alle goederen in een woongelegenheid. Van spiegels tot aan relaxfauteuil: een goed en onbezorgd gevoel. Wel zijn er uitzonderingen. Om het duidelijker te maken: alle spullen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. In het geval dat een product permanent vast zit aan de woning valt het onder de opstalverzekering. Momenteel vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Unigarant tot aan OHRA: je ziet door de bomen het bos niet meer. De maandelijkse premies variëren van €10 tot ruim €11,5. De maandelijkse premie kent zijn oorsprong in bijvoorbeeld het soort dekking, waarde inboedel, postcode, eigen risico, woonobject, gezinssamenstelling, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: ASR Verzekeringen dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Actuele info invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (7800), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Details over je huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Emmen)

De beste inboedelverzekering vinden

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Alleen, wat is de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Iedere situatie is namelijk uniek. Dankzij de polisvergelijker achterhaal je snel een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw positie, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid of juist ASR Voordeelpakket (Allrisk). Onze tip: Begin meteen met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Daardoor kan je een keuze maken uit maatschappijen die matchen met jouw zoekopdracht. Hierna kun je selecties maken op basis van thema’s als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 7800, 7801, 7811, 7812, 7813, 7814, 7815, 7821, 7822, 7823, 7824, 7825, 7826, 7827, 7828? Vergelijk nu via internet alle aanbieders en selecteer de beste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Emmen

 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • SNS Woonhuisverzekering
 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw eigendommen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandtarief is al snel zo’n €8,25 bij HEMA, Reaal of Aegon. Dankzij de volgende handvatten kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Emmen.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Waak voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een kostbaarhedenverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je student? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de polissen, als je verzekering verlopen is.
Kies een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Goed om te weten: kies een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is betaalbaar en overzichtelijk. Een verzekeringspakket behelst meestal de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met een rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een insurance-maatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. In de regel moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Emmen dekt eigenlijk alle gevallen van schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook beschadigingen die een gezinslid heeft gemaakt. Zaken als: je zoontje schiet door de ruit bij de buren of: je gooit frisdrank over een meubel van de buurman. De meerwaarde van een all risk inboedelverzekering is zeer complete modules. Je moet wel rekening houden met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Nieuw-Weerdinge, Roswinkel, Emmer-Compascuum, Barger-Compascuum, Nieuw-Dordrecht, Nieuw-Amsterdam, Erica, Klazienaveen, Zwartemeer, Schoonebeek, Veenoord, Nieuw-Schoonebeek, Weiteveen, Emmen-Centrum, Emmen-Centrum Oost, Emmermeer, Angelslo, Emmerhout, Emmerschans, Bargeres, Rietlanden, Parc Sandur, Delftlanden, Barger-Oosterveld, Kern Emmen Noord, Kern Emmen Zuid, Kern Emmen Industrieterreinen.

Je inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buitenshuis. Dankzij deze extra module zijn bezittingen onderweg met zekerheid te gebruiken. Hierbij gaat het dan om bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een iPad of sieraden.

‘Alles losse verzekering samengevoegd in 1 pakket

B. de Jong, Emmen (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente