Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Hoogeveen

Benieuwd naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Hoogeveen (gemeente Hoogeveen, Drenthe)? Met behulp van een inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen risico’s als blikseminslag, brand, wateroverlast, diefstal. Bij ondernemingen als Allianz, ZLM of London Verzekeringen. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan apparatuur en/of een stukke wasmachine. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, maar wel aan te raden! De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Hoogeveen achterhaal je door gebruik te maken van onze eenvoudige vergelijker. Denk aan Univé pakket of NowGo pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en bekijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteHoogeveen
Regionummer0528 (+31528)
Bewoners Hoogeveen55240
Postcodes7900
BuurtschappenHoogeveen
Naburige plaatsenverzekering-Hollands Kroon, inboedelverzekering-Hof van Twente, polis-Hilversum, verzekeringspakket-Hilvarenbeek, Hillegom en verzekeraar-Heusden
inboedelverzekering-hoogeveen

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Hoogeveen december 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je alle kostbaarheden in de woning. Van game consoles tot dassen: een goed en onbezorgd gevoel. Wat zijn uitzonderingen? Hoe het werkt: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zodra een product onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Op dit moment zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van ASR Verzekeringen tot Generali: je ziet door de bomen het bos niet meer. Tarieven schommelen tussen €8,5 tot wel €13. De premie wordt bepaald door factoren als het type polis, de dekkingsgraad, woonplaats, eigen risico, soort huis, gezinssamenstelling, en of je huis extra beveiligd is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Avéro Achmea dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul jouw postcode (7900), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beveiliging van de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen via internet

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Hoogeveen)

De beste inboedelverzekering

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. De vraag is, waar sluit ik het beste pakket af? Dat hangt af van vele zaken. Iedere situatie is uniek en moet individueel berekend worden. Aan de hand van de vergelijker check je snel een goede inboedelverzekering die past bij jouw situatie, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk of wat te denken van Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid). Onze tip: Start met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Aan de hand hiervan beperk je je tot verzekeringsbedrijven die matchen met jouw zoekopdracht. Hierna selecteer je aan de hand van topics zoals:

 • Standaard prijs
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 7900, 7901, 7902, 7903, 7904, 7905, 7906, 7907, 7908, 7909? Vergelijk direct met onze tool verzekeringsmaatschappijen en selecteer de laagste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Hoogeveen

 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)
 • Allsecur Uitgebreid
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • SNS Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de eigendommen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandelijkse premie is al snel zo’n €10,00 bij Verzekeruzelf.nl, Reaal of Allianz. Aan de hand van de onderstaande tipskan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Hoogeveen.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een all risk polis, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je een scholier? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de polissen, elk jaar weer.
Ga voor een verzekeringspakket voor extra voordeel
Belangrijk: kijk eens naar een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis biedt korting en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket behelst meestal de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel zijn er mogelijkheden voor een brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Bij een verzekeraar kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Dikwijls kan je kiezen voor een extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Hoogeveen dekt eigenlijk alle gevallen van schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook verwoestingen die jij zelf gemaakt hebt. Je kunt dan denken aan: je morst bier over de bank van de buurman of: je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw. De waarde van zo’n all-risk verzekering is een ruime dekking. Let wel op een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Hoogeveen, De Weide, E 52 Fluitenberg, Elim, Hollandscheveld, Noordscheschut, Nieuwlande, Nieuweroord, Tiendeveen, Stuifzand, Pesse, Zuideropgaande Nieuw Moscou, Industrie- en verspreide gebieden.

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buitenshuis. Zo zijn spullen on the go met zekerheid te gebruiken. Het betreft hier kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een smartphone of een verrekijker.

‘Mijn huis goed verzekerd

X. Smit, Hoogeveen (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente