Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Lamswaarde

Wil jij een passende inboedelverzekering voor jouw huis in Lamswaarde (gemeente Hulst, Zeeland)? Dankzij een inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade door o.a. storm, diefstal, brand, blikseminslag. Bij partijen als Avéro Achmea, FBTO of REAAL Verzekeringen. Je kunt dan denken aan schade aan wandbekleding of contant geld en waardebonnen. Het is geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Lamswaarde sluit je af via onze eenvoudige vergelijker. Denk aan polissen van De Goudse pakket en/of Independer pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en vergelijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteHulst
(Net) nummer0114 (+31114)
Bewoners Lamswaarde27372
Postcodegebied4586
BuurtschappenHulst
Plaatsen in de regioverzekering-hengstdijk, inboedelverzekering-kuitaart, polis-terhole, verzekering-axel, verzekeringspakket-vogelwaarde en koewacht
inboedelverzekering-lamswaarde

Inboedelverzekeringen vergelijken in Lamswaarde oktober 2020

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle eigendommen in een woongelegenheid. Van vriezer tot en met lingerie: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Om het duidelijker te maken: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Op het moment dat een item vast aan het huis zit dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Hedendaags kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Nationale Nederlanden tot ook Interpolis: er valt veel te kiezen. Premies schommelen tussen €7 en ongeveer €10,5. De premie berekenen ze aan de hand van factoren als hoe uitgebreider de dekking is, de dekkingsgraad, postcodegebied, je eigen bijdrage per schade, woonobject, samenstelling huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Aon Direct polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul jouw postcode (4586), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Online overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Lamswaarde)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. De vraag is, wat is de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Voor iedereen is dat uniek en moet individueel berekend worden. Aan de hand van de polisvergelijker achterhaal je gemakkelijk een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw positie, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn Aegon Inboedel Allrisk of Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid). Vind je dit lastig? Start met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Aan de hand hiervan kan je een keuze maken uit verzekeraars die passen bij jouw eisen. Hierna is een filtering te maken a.d.h.v. thema’s als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 4586? Bekijk nu via internet alle verzekeraars en kies de goedkoopste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Lamswaarde

 • ANWB Opstalverzekering
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Allsecur Uitgebreid

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw eigendommen verzekeren met een goedkope polis? Het maandbedrag is al snel zo’n €10,00 bij Huis In Eén Verzekeringen, REAAL Verzekeringen of Centraal Beheer. Middels de onderstaande tipskan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Lamswaarde.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Waak voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een all risk polis, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je een scholier? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Gebruik de vergelijker, elk jaar weer.
Ga voor een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Belangrijk: neem een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is veel goedkoper en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket bevat vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens zijn er mogelijkheden voor een brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Via de assuradeur is er keuze uit verschillende dekkingen. Dikwijls moet je een keuze maken tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Lamswaarde vergoedt in principe alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook schade die een gezinslid heeft gemaakt. Zaken als: jij maakt krassen op de auto van de buurman en ook: je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman. De waarde van een all risk-polis is zeer complete modules. Let wel op een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Hulst, St. Jansteen, Clinge, Grauw, Heikant, Nieuw Namen, Kapellebrug, Kloosterzande, Lamswaarde, Ter Hole, Vogelwaarde, Hengstdijk, Ossenisse.

Een inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buitenshuis. Niet gek, want zo zijn spullen onderweg en buiten huis verzekerd. We spreken hier van spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een tablet + kleding.

‘Een gewoon goede verzekering gevonden, dank!

T. Groen, Lamswaarde (oktober 2020)