Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Hollands Kroon

Op zoek naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw spullen in Hollands Kroon (gemeente Hollands Kroon, Noord-Holland)? Met behulp van een inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade door o.a. vandalisme, brand, wateroverlast, diefstal. Bijvoorbeeld bij ABN AMRO, De Goudse of InShared. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan totaal of wat te denken van een kapotte computer. Deze module is niet een verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Hollands Kroon bekijk je via onze adviestool. Denk aan polissen van Univé pakket of Generali pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en raadpleeg de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHollands Kroon
(Net) nummer0227 (+31227)
Bewoners Hollands Kroon47546
Postcodes1777
BuurtschappenWinkel
Plaatsen in de omgevingverzekering-Hof van Twente, inboedelverzekering-Hilversum, polis-Hilvarenbeek, verzekeringspakket-Hillegom, Heusden en verzekeraar-Heumen
inboedelverzekering-hollands-kroon

Inboedelverzekeringen vergelijken in Hollands Kroon december 2023

Via een inboedelverzekering dek je alle kostbaarheden in huis. Van videorecorder t/m overhemden: goede dekking voor alle goederen. Wat valt hier wel en niet onder? Hoe het werkt: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Op het moment dat een product permanent vast zit aan de woning valt het onder de opstalverzekering. Hedendaags zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Aegon tot ook OHRA: de keuze is enorm. Premies schommelen tussen €5 tot aan €11,25. Het tarief berekenen ze aan de hand van o.a. type dekking, verzekerd bedrag, woonplaats, je eigen bijdrage per schade, type woning, gezinssamenstelling, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over FBTO afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (1777), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Details over je huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Hollands Kroon)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Alleen, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat verschilt per persoon. Elk huishouden is uniek en moet individueel berekend worden. Via de vergelijker ontdek je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw wensen, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid) of juist Bruns ten Brink Brand Combi Budget. Vind je dit lastig? Begin meteen met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Op die manier vind je verzekeraars die in lijn zijn met jouw wensen. Hierna kan je de aanbieders rangschikken op zaken als:

 • Geschatte kosten
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 1777, 1778? Check nu online verzekeringsmaatschappijen en check de beste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Hollands Kroon

 • Aegon Inboedel Basis
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • De Goudse Inboedelverzekering
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • Reaal Opstalverzekering Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw inboedel afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Je maandelijkse vergoeding bedraagt soms wel €13,25 bij Huis In Eén Verzekeringen, Polis Direct of ANWB. Aan de hand van de volgende handvatten kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Hollands Kroon.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (zorgt voor korting op premie)
 4. Waak voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een allrisk-dekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ga jij naar school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, nadat je contract is verlopen.
Neem een verzekeringspakket voor extra voordeel
Adviseur: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is goedkoop en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel zijn er mogelijkheden voor een reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Via de verzekeringsbedrijf kan je het type dekking kiezen. Doorgaans heb je 2 opties: een extra uitgebreide polis, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Hollands Kroon staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht ontstaan. Ook defecten die jij zelf gemaakt hebt. Om je een idee te geven: jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders en ook: je morst wijn over de bank van de buurvrouw. De meerwaarde van een all risk inboedelverzekering is een ruime dekking. Let wel op een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Winkel, Nieuwe-Niedorp, Oude-Niedorp, Barsingerhorn en omgeving, Wieringen, Wieringermeer, Wijk 06, Wieringerwaard en omgeving.

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Niet gek, want zo zijn waardevolle items op pad en buitenshuis verzekerd. Het betreft hier eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld filmapparatuur + een gehoorapparaat.

‘Alles in 1 pakket samengevoegd

Z. van der Velde, Hollands Kroon (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente