Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Stellendam

Benieuwd naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Stellendam (gemeente Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland)? Aan de hand van een speciale inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen zaken als wateroverlast, brand, vandalisme, diefstal. Bij ondernemingen als Allsecur, FBTO of InShared. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan brillen/lenzen of bijvoorbeeld een kapotte koelkast. Het is geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Stellendam achterhaal je met behulp van onze eenvoudige vergelijker. Bijvoorbeeld ASR Verzekeringen pakket en ook HEMA pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en check alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteGoeree-Overflakkee
Netnummer0187 (+31187)
Aantal inwoners Stellendam48321
Postcodegebieden3250
BuurtschappenGoedereede
Plaatsen nabijverzekering-herkingen, inboedelverzekering-melissant, polis-dirksland, verzekering-zwartewaal, verzekeringspakket-sommelsdijk en nieuwe-tonge
inboedelverzekering-stellendam

Inboedelverzekeringen vergelijken in Stellendam augustus 2022

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle goederen in je appartement. Van sieraden tot en met kinderwagen: goede dekking voor alle goederen. Wel zijn er uitzonderingen. Kort gezegd: alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Op het moment dat een ding vast zit aan de woning, is dit gedekt binnen de opstal-module. Vandaag de dag vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Reaal t/m Independer: je ziet door de bomen het bos niet meer. Tarieven liggen gewoonlijk tussen €5,75 en ongeveer €13,25. Het bedrag berekenen ze aan de hand van zaken als het type polis, waarde inboedel, postcodegebied, hoogte eigen risico, het soort woning, samenstelling huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: HEMA pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In stap 1 voer je jouw postcode (3250), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Via internet modules vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Online overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Stellendam)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Maar, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke case is weer anders. Aan de hand van de vergelijker ontdek je eenvoudig een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw wensen, die ook nog eens niet te duur is. Denk aan Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk) of wat te denken van ASR Voordeelpakket (Allrisk). Geen idee wat je moet doen? Start met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Daardoor kan je een keuze maken uit verzekeringsmaatschappijen die rijmen met jouw voorwaarden. Daarna kan je filteren op topics zoals:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 3250, 3251? Bekijk zelf met onze tool verzekeringsbedrijven en kies de laagste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Stellendam

 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • FBTO Woonpakket
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • Lancyr Woonverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • Allsecur Uitgebreid
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw eigendommen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandprijs is doorgaans ongeveer €13,00 bij EAG Assuradeuren, REAAL Verzekeringen of BLG wonen. Dankzij enkele nuttige adviezen sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Stellendam.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Voorkom oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een allrisk-dekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ga jij naar school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk aanbieders, nadat je contract is verlopen.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en ontvang meer korting
Advies: kies een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is veel goedkoper en maakt het administratief gemakkelijk. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor een reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Via de assuradeur is er keuze uit verschillende dekkingen. In de regel heb je de keuze tussen een extra uitgebreide polis, of de volledige all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Stellendam staat garant voor bijna elk denkbare schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook verwoestingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren en ook: je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw. De waarde van zo’n all-risk verzekering is zeer complete modules. Je hebt echter wel te maken met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Goedereede, Ouddorp, Stellendam, Middelharnis, Ooltgensplaat, Den Bommel, Oude-Tonge, Dirksland, Melissant, Herkingen, Sommelsdijk, Nieuwe-Tonge, Stad aan ’t Haringvliet, Achthuizen.

Je inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buitenshuis. Zodoende zijn bezittingen on the go met zekerheid te gebruiken. Het gaat hier om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een iPad en viool.

‘Mijn huis goed verzekerd

T. Prins, Stellendam (augustus 2022)