Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Steenwijkerland

Wil jij een betaalbare inboedelverzekering voor jouw huis in Steenwijkerland (gemeente Steenwijkerland, Overijssel)? Door het afsluiten van deze inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen bijvoorbeeld inbraak, vandalisme, storm, water. Bijvoorbeeld bij DAK, Huis In Eén Verzekeringen of ING. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. kinderspeelgoed of wat te denken van schade aan meubels. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Steenwijkerland bekijk je dankzij onze vergelijk module. Zo kun je dekkingen bekijken als De Goudse pakket en/of Independer pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en vergelijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteSteenwijkerland
(Net) nummer0521 (+31521)
Bewoners Steenwijkerland43333
Postcodegebied8343
BuurtschappenStad-Steenwijk
Plaatsen in de buurtverzekering-Steenbergen, inboedelverzekering-Stede Broec, polis-Staphorst, verzekeringspakket-Stadskanaal, Son en Breugel en verzekeraar-Someren
inboedelverzekering-steenwijkerland

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Steenwijkerland juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle spullen in je appartement. Van glas- en aardewerk tot Playstation: vrijwel alles is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Om het duidelijker te maken: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. Op het moment dat een item vast zit aan de woning, valt het onder de opstalverzekering. Hedendaags zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Aegon tot ook OHRA: heel veel verschillende opties. De prijzen per maand schommelen tussen €5 tot wel €15,25. Het tarief wordt bepaald door bijvoorbeeld het type polis, de financiële waarde van alle spullen, postcode, eigen risico, soort huis, grootte van het huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar EAG Assuradeuren dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Actuele info invoeren

  Vul jouw postcode (8343), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beveiliging van de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Steenwijkerland)

De beste inboedelverzekering vinden

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Maar, waar sluit ik het beste pakket af? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elk huishouden is namelijk uniek. Geholpen door onze tool achterhaal je eenvoudig een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw eisen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Denk aan Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid) of wellicht Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid). Onze tip: Open de vergelijker, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op die manier vind je aanbieders die matchen met jouw behoeftes. In de volgende stap is een filtering te maken a.d.h.v. onderwerpen als:

 • Maandbedrag
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 8343? Vergelijk nu met onze tool alle aanbieders en selecteer de beste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Steenwijkerland

 • nowGo Inboedelverzekering Bewust
 • Reaal GGP (adviseur)
 • SNS Inboedel en opstal
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • nowGo Woonverzekering Comfort
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de inboedel tegen een betaalbare premie verzekeren? Je maandelijkse vergoeding kan oplopen tot wel €12,25 bij Univé, Independer of ANWB. Middels de onderstaande tipskan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Steenwijkerland.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (zorgt voor korting op premie)
 4. Voorkom oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een kostbaarhedenverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ga jij naar school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk aanbieders, nadat je contract is verlopen.
Ga voor een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Goed om te weten: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is veel goedkoper en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket bevat vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms kan je dit combineren met een motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een assuradeur is er keuze uit verschillende dekkingen. Vaak zijn er twee smaken: een extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Steenwijkerland staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht ontstaan. Ook fouten die een gezinslid heeft gemaakt. Je kunt dan denken aan: je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman en bijvoorbeeld: je kind schiet een deuk in de auto van de buurman. De waarde van allrisk is zeer ruime polisvoorwaarden. Let wel op een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Stad-Steenwijk, Oldemarkt, Kalenberg, Kuinre, Blankenham, Scheerwolde, Vollenhove, Sint Jansklooster, Heetveld, Belt-Schutsloot, Wanneperveen, Dinxterveen, Giethoorn-Zuid, Giethoorn-Noord, Dwarsgracht, Blokzijl.

Je inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buitenshuis. Zo zijn spullen on the go en buiten huis verzekerd. Hierbij gaat het dan om bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een navigatieapparaat & sportuitrusting.

‘Nooit meer zorgen over de polis

J. van Wijk, Steenwijkerland (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente