Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Nederland

Op zoek naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Nederland (gemeente Steenwijkerland, Overijssel)? Met behulp van een speciale inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen risico’s als water, vandalisme, inbraak, bliksem. Bij partijen als DAK, Univé of SNS. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan huishoudtrap of een kapotte koelkast. Het is niet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Nederland achterhaal je via onze adviestool. Zo kun je dekkingen bekijken als Unigarant pakket en ook NowGo pakket. Vul alle velden in, en raadpleeg alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteSteenwijkerland
Netnummer0527 (+31527)
Bewoners Nederland43333
Postcodes8362
WijkenStad-Steenwijk
Plaatsen in de omgevingverzekering-ijsselham, inboedelverzekering-blokzijl, polis-giethoorn, verzekering-onna, verzekeringspakket-wapserveen en eesveen
inboedelverzekering-nederland

Inboedelverzekeringen vergelijken in Nederland juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle kostbaarheden in huis. Van glas- en aardewerk tot ook raamventilator: vrijwel alles is gedekt. Wat is hier de criteria? Kort gezegd: alle artikelen die je los in huis hebt staan. Op het moment dat een ding permanent vast zit aan de woning valt het onder de opstalverzekering. Op dit moment zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Reaal t/m Interpolis: er valt veel te kiezen. Tarieven schommelen tussen €5,5 en ongeveer €10,25. Het bedrag dat je elke maand overmaakt berekenen ze aan de hand van bijvoorbeeld het soort dekking, de dekkingsgraad, waar je woont, eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), type gezin (met kinderen), en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Turien en Co inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (8362), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Nederland)

De beste inboedelverzekering op maat

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elke case is verschillend. Via de vergelijker detecteer je probleemloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw eisen, en bij jouw budget. Dat kan zijn Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk) of wat te denken van Allianz Inboedelverzekering (AR). Geen idee wat je moet doen? Vergelijk direct, en beantwoord de gestelde vragen. Op die manier zie je alleen nog maatschappijen die passen bij jouw wensen. Vervolgens kan je filteren op onderwerpen als:

 • Standaard prijs
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 8362? Check nu aan de hand van onze module alle aanbieders en vindt de goedkoopste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Nederland

 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw bezittingen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandelijkse premie is al snel zo’n €12,75 bij Europeesche, London Verzekeringen of Avéro Achmea. Geholpen door de onderstaande tipsbespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Nederland.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Waak voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een allrisk-dekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ga jij naar school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk aanbieders, ieder jaar opnieuw.
Neem een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Tip: informeer naar het verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is financieel interessant en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket bevat vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel zijn er mogelijkheden voor een doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsmaatschappij kan je het type dekking kiezen. In veel gevallen heb je de keuze tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Nederland biedt dekking tegen alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook defecten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: je gooit bier over het tapijt van de buurman of: je stoot iemands iphone van tafel. Het pluspunt van zo’n all-risk verzekering is een complete dekking. Minpunt is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Stad-Steenwijk, Oldemarkt, Kalenberg, Kuinre, Blankenham, Scheerwolde, Vollenhove, Sint Jansklooster, Heetveld, Belt-Schutsloot, Wanneperveen, Dinxterveen, Giethoorn-Zuid, Giethoorn-Noord, Dwarsgracht, Blokzijl.

Je inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buiten (uit huis). Op die manier zijn bezittingen in de tuin en buitenshuis verzekerd. Het betreft hier eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een fotocamera en een verrekijker.

‘Uitstekende informatie, snel geregeld

M. de Lange, Nederland (juni 2024)