Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Ossenzijl

Nieuwsgierig naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw woning in Ossenzijl (gemeente Steenwijkerland, Overijssel)? Door het afsluiten van zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade veroorzaakt door bijv. storm, brand, diefstal, blikseminslag. Bij partijen als Centraal Beheer, ZLM of OHRA. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan stofzuiger of denk aan een defecte computer. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, maar wel aan te raden! De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Ossenzijl sluit je af dankzij onze vergelijk module. Zo kun je dekkingen bekijken als SNS pakket of Lancyr pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en raadpleeg alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteSteenwijkerland
(Net) nummer0561 (+31561)
Aantal inwoners Ossenzijl43333
Postcodegebieden8376
WijkenStad-Steenwijk
Plaatsen in de omgevingverzekering-oldemarkt, inboedelverzekering-kuinre, polis-blankenham, verzekering-blokzijl, verzekeringspakket-scheerwolde en wetering
inboedelverzekering-ossenzijl

Inboedelverzekeringen vergelijken in Ossenzijl november 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je direct alle goederen in de woning. Van magnetron tot ook jacks: een duidelijke dekking voor thuis. Wat zijn uitzonderingen? Stelregel: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Wanneer een product permanent vast zit aan de woning dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Hedendaags kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Aegon tot Europeesche: de keuze is enorm. De maandelijkse premies liggen gewoonlijk tussen €8,75 en €16,25. De maandelijkse premie kent zijn oorsprong in zaken als type dekking, waarde inboedel, waar je woont, het gekozen eigen risico, woonobject, grootte van het huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar ABN AMRO november 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul jouw postcode (8376), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Ossenzijl)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Maar, wie biedt de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elk huishouden is uniek en moet individueel berekend worden. Geholpen door de tool hierboven detecteer je snel een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw positie, tegen een betaalbare premie. Denk aan FBTO Inboedelverzekering (Allrisk) of misschien Bruns ten Brink Brand Combi Budget. Onze tip: Start met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Daardoor kan je een keuze maken uit verzekeringsbedrijven die matchen met jouw eisen. Bij de fase hierna selecteer je aan de hand van bijvoorbeeld:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 8376? Check nu online verzekeringsmaatschappijen en check de scherpste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Ossenzijl

 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • SNS Inboedel en opstal
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Unigarant Opstalverzekering
 • nowGo Woonverzekering Comfort
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw inboedel verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandbedrag ligt gemiddeld op zo’n €11,00 bij Generali, London Verzekeringen of Turien en Co. Geholpen door de onderstaande tipsbespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Ossenzijl.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (zorgt voor korting op premie)
 4. Waak voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een allrisk-dekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je een scholier? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Kies een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Ons advies: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis biedt korting en overzichtelijk. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met een rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsmaatschappij kan je het type dekking kiezen. In veel gevallen zijn er twee smaken: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Ossenzijl vergoedt in principe alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook fouten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw en: je gooit frisdrank over een meubel van de buurman. De waarde van allrisk is een complete dekking. Je moet wel rekening houden met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Stad-Steenwijk, Oldemarkt, Kalenberg, Kuinre, Blankenham, Scheerwolde, Vollenhove, Sint Jansklooster, Heetveld, Belt-Schutsloot, Wanneperveen, Dinxterveen, Giethoorn-Zuid, Giethoorn-Noord, Dwarsgracht, Blokzijl.

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met dekkingen voor “buiten” de woning. Zo zijn eigendommen onderweg en buiten huis verzekerd. Hierbij gaat het dan om spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een tablet en jouw golfspullen.

‘Duidelijke prijzen en voorwaarden vergelijken

Familie. de Jonge, Ossenzijl (november 2023)