Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Scheerwolde

Op zoek naar een goede inboedelverzekering voor jouw huis in Scheerwolde (gemeente Steenwijkerland, Overijssel)? Via zo’n inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen risico’s als storm, brand, blikseminslag, wateroverlast. Onder andere bij Avéro Achmea, Verzekeruzelf.nl of Nationale Nederlanden. Denk aan schade aan kruimeldief of denk aan een stukke wasmachine. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Scheerwolde achterhaal je aan de hand van onze vergelijk module. Denk aan Avéro Achmea pakket maar ook ING pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en check de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteSteenwijkerland
(Regio) nummer0521 (+31521)
Bewoners Scheerwolde43333
Postcodegebieden8371
WijkenStad-Steenwijk
Plaatsen in de regioverzekering-wetering, inboedelverzekering-nederland, polis-ijsselham, verzekering-de-bult, verzekeringspakket-blokzijl en giethoorn
inboedelverzekering-scheerwolde

Inboedelverzekeringen vergelijken in Scheerwolde juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle artikelen in de woning. Van afwasmachine tot barbecue: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Stelregel: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. Wanneer een item vast zit aan de woning, heb je een opstalverzekering nodig. Vandaag de dag zijn er flink wat aanbieders. Van Unigarant tot aan ING: er valt veel te kiezen. De kosten variëren van €4,5 tot ruim €10,25. Het bedrag dat je elke maand overmaakt kent zijn oorsprong in onder andere het soort dekking, het totale verzekerde bedrag, postcodegebied, het gekozen eigen risico, het soort woning, aantal gezinsleden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Univé inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Prive details ingeven

  Vul jouw postcode (8371), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Details over je huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen via internet

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Scheerwolde)

De beste inboedelverzekering vinden

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Alleen, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat verschilt per persoon. Iedere situatie is weer anders. Via de vergelijker check je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die past bij jouw wensen, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid) of wellicht Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk). Vind je dit lastig? Vul de vergelijker in, en maak gebruik van de filters. Middels de tool zie je alleen nog verzekeraars die matchen met jouw behoeftes. Hierna selecteer je aan de hand van thema’s als:

 • Standaard prijs
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 8371? Vergelijk nu via internet verzekeringsbedrijven en check de beste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Scheerwolde

 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • Unigarant Woonpakket Plus
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw kostbaarheden tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandprijs ligt gemiddeld op zo’n €9,50 bij EAG Assuradeuren, Klaverblad of Allsecur. Aan de hand van enkele nuttige adviezen kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Scheerwolde.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Waak voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een allrisk-dekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ga jij naar school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de polissen, nadat je contract is verlopen.
Ga voor een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Advies: ga voor een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is financieel interessant en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens zijn er mogelijkheden voor een huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeraar kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In veel gevallen heb je 2 opties: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Scheerwolde vergoedt vrijwel alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook defecten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Je kunt dan denken aan: u laat iets waardevols vallen of: een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders. De meerwaarde van een all risk-polis is een zeer uitgebreide dekking. Je hebt echter wel te maken met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Stad-Steenwijk, Oldemarkt, Kalenberg, Kuinre, Blankenham, Scheerwolde, Vollenhove, Sint Jansklooster, Heetveld, Belt-Schutsloot, Wanneperveen, Dinxterveen, Giethoorn-Zuid, Giethoorn-Noord, Dwarsgracht, Blokzijl.

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buitenshuis. Zodoende zijn waardevolle items on the go en buiten in goede handen. Voorbeelden hiervan zijn eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een iPad + een rollator.

‘Altijd een met een gerust gevoel slapen

D. Mulder, Scheerwolde (juli 2024)