Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Brucht

Op zoek naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Brucht (gemeente Hardenberg, Overijssel)? Via de welbekende inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade door o.a. brand, storm, blikseminslag, vandalisme. Bij bedrijven als Allsecur, Ditzo of OHRA. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan afwasmachine of kapotte meubels. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Brucht sluit je af aan de hand van onze vergelijk module. Denk aan polissen van Aegon pakket en/of Lancyr pakket. Voer jouw gegevens in, en vergelijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteHardenberg
Netnummer0523 (+31523)
Inwoners Brucht59687
Postcodegebied7696
BuurtschappenAne
Plaatsen nabijverzekering-bruchterveld, inboedelverzekering-kloosterhaar, polis-sibculo, verzekering-geerdijk, verzekeringspakket-marienberg en bergentheim
inboedelverzekering-brucht

Inboedelverzekeringen vergelijken in Brucht mei 2021

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je direct alle spullen in een woongelegenheid. Van fornuis t/m audiovisuele apparatuur: bijna de hele inboedel is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Concreet: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Op het moment dat iets vast aan het huis zit heb je een opstalverzekering nodig. Op dit moment kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Unigarant tot ook Interpolis: je ziet door de bomen het bos niet meer. De kosten variëren van €9,5 en €13,25. Het bedrag wordt bepaald door zaken als type dekking, verzekerd bedrag, postcodegebied, het gekozen eigen risico, type woning, gezinssamenstelling, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: EAG Assuradeuren afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  Vul jouw postcode (7696), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beveiliging van de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Brucht)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Echter, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke woning en gezin is uniek en moet individueel berekend worden. Aan de hand van de vergelijker vind je probleemloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw wensen, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk) of juist Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid. Onze tip: Vergelijk direct, en beantwoord de gestelde vragen. Daardoor beperk je je tot maatschappijen die passen bij jouw zoekopdracht. Daarna kan je filteren op topics zoals:

 • Standaard prijs
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 7696? Vergelijk nu met onze tool alle verzekeraars en zoek de laagste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Brucht

 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • Univé Woonpakket (AR)
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Generali Woonhuisverzekering
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw bezittingen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandelijkse premie ligt gemiddeld op zo’n €12,25 bij ZLM, Lancyr of Bruns ten Brink. Geholpen door de onderstaande tipskan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Brucht.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Beperk oververzekering. Kijk kritisch naar modules als buitenhuisdekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Zit je op school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk aanbieders, elk jaar weer.
Neem een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Tip: kies een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is veel goedkoper en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met een reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Via de insurance-maatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Doorgaans heb je de keuze tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Brucht staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook verwoestingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand en: je morst wijn over het tapijt van een familielid. De meerwaarde van zo’n all-risk verzekering is zeer complete modules. Let wel op gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Ane, Anerveen, Anevelde, Balkbrug, Bergentheim, Brucht, Collendoorn, De Krim, Dedemsvaart, Den Velde, Diffelen, Gramsbergen, Heemserveen, Holtheme, Holthone, Hoogenweg, Kloosterhaar, Loozen, Lutten, Marienberg, Radewijk, Rheeze, Rheezerveen, Schuinesloot, Sibculo, Slagharen, Venebrugge, Hardenberg, Bruchterveld.

Deze inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buiten (uit huis). Niet gek, want zo zijn waardevolle items on the go en buitenshuis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een iPad + een muziekinstrument.

‘Alles in 1 pakket samengevoegd

H. Sanders, Brucht (mei 2021)