Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Belt-Schutsloot

Wat is een een goede inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Belt-Schutsloot (gemeente Steenwijkerland, Overijssel)? Dankzij de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen zaken als water, storm, vandalisme, bliksem. Bij partijen als BLG wonen, Ditzo of Interpolis. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan wasmachine of denk aan kapotte meubels. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Belt-Schutsloot bekijk je via onze eenvoudige vergelijker. Aanbieder zijn o.a. REAAL Verzekeringen pakket of Lancyr pakket. Vul alle velden in, en raadpleeg alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteSteenwijkerland
Regionummer038 (+3138)
Bewoners Belt-Schutsloot43333
Postcodegebieden8066
WijkenStad-Steenwijk
Plaatsen nabijverzekering-zwartsluis, inboedelverzekering-hasselt, polis-laag-zuthem, verzekering-diever, verzekeringspakket-wittelte en geeuwenbrug
inboedelverzekering-belt-schutsloot

Inboedelverzekeringen vergelijken in Belt-Schutsloot november 2023

Met een inboedelverzekering dek je alle producten in jouw verblijf. Van albums tot schoonmaakartikelen: een goed en onbezorgd gevoel. Wel zijn er uitzonderingen. Hoe het werkt: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Als een artikel aan de woning vast zit, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Hedendaags kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van ASR Verzekeringen tot Klaverblad: de keuze is enorm. De kosten fluctueren tussen de €8,75 en €14,75. Het bedrag dat je elke maand overmaakt wordt bepaald door factoren als het type polis, verzekerd bedrag, regio, je eigen bijdrage per schade, soort huis, aantal gezinsleden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Aon Direct polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Basis-informatie invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (8066), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen via internet

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Belt-Schutsloot)

De beste inboedelverzekering vinden

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Wat jij je misschien afvraagt, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat hangt af van vele zaken. Voor iedereen is dat uniek en moet individueel berekend worden. Met behulp van onze tool vind je eenvoudig een goede inboedelverzekering die matcht met jouw voorwaarden, die ook nog eens niet te duur is. Hierbij kan je denken aan o.a. ZLM Inboedel of juist Allsecur Compleet. Moeite met kiezen? Start met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Middels de tool zie je alleen nog maatschappijen die passen bij jouw eisen. In de volgende stap selecteer je aan de hand van zaken als:

 • Standaard prijs
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 8066? Bekijk zelf met onze tool alle verzekeraars en zoek de laagste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Belt-Schutsloot

 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Generali Woonhuisverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de kostbaarheden verzekeren met een goedkope polis? Het maandbedrag is doorgaans ongeveer €9,75 bij ZLM, Independer of Aon Direct. Geholpen door een paar praktische tips ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Belt-Schutsloot.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Waak voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als buitenhuisdekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ga jij naar school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Doe een nieuwe vergelijking, als je verzekering verlopen is.
Profiteer met een verzekeringspakket voor extra voordeel
Goed om te weten: kijk eens naar een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis biedt korting en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker neemt men hierbij ook een rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeraar bepaal jij altijd zelf het type dekking. Dikwijls moet je een keuze maken tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Belt-Schutsloot vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht ontstaan. Ook schade die een gezinslid heeft gemaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw en ook: je morst een kop koffie over de bank van een familielid. Het voordeel van een all risk inboedelverzekering is een zeer uitgebreide dekking. Je moet wel rekening houden met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Stad-Steenwijk, Oldemarkt, Kalenberg, Kuinre, Blankenham, Scheerwolde, Vollenhove, Sint Jansklooster, Heetveld, Belt-Schutsloot, Wanneperveen, Dinxterveen, Giethoorn-Zuid, Giethoorn-Noord, Dwarsgracht, Blokzijl.

De inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn eigendommen on the go en buiten de woning verzekerd. Hierbij gaat het dan om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een iPad & een rollator.

‘Goed geholpen bij de overstap

V. van de Brink, Belt-Schutsloot (november 2023)