Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Velsen

Wat is een een passende inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Velsen (gemeente Velsen, Noord-Holland)? Dankzij een speciale inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen zaken als vandalisme, bliksem, inbraak, brand. Bij ondernemingen als ANWB, Ditzo of London Verzekeringen. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan stoomkoker of een gestolen laptop. Deze module is niet een verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Velsen ontdek je door gebruik te maken van de inboedelverzekering-vergelijker. Bijvoorbeeld ASR Verzekeringen pakket en Lancyr pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteVelsen
Regionummer023 (+3123)
Bewoners Velsen67448
Postcodegebied1990
BuurtschappenVelsen-Zuid
Plaatsen in de omgevingverzekering-Veldhoven, inboedelverzekering-Veere, polis-Veenendaal, verzekeringspakket-Veendam, Valkenswaard en verzekeraar-Valkenburg aan de Geul
inboedelverzekering-velsen

Inboedelverzekeringen vergelijken in Velsen december 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je direct alle artikelen in een woongelegenheid. Van kleden tot aan sofa: een duidelijke dekking voor thuis. Wel zijn er uitzonderingen. Het zit zo: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Wanneer een item onlosmakelijk verbonden is aan het huis is dit gedekt binnen de opstal-module. Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van Verzekeruzelf.nl tot Klaverblad: heel veel verschillende opties. Premies lopen op van €4 en €11,25. Het bedrag wordt bepaald door o.a. het soort dekking, de dekkingsgraad, postcodegebied, eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), gezinssamenstelling, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Reaal afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul jouw postcode (1990), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beveiliging van de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Velsen)

De beste inboedelverzekering vinden

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Echter, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elke woning en gezin is uniek en moet individueel berekend worden. Dankzij de polisvergelijker signaleer je probleemloos een goede inboedelverzekering die past bij jouw wensen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid) of misschien Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid). Onze tip: Start met vergelijken, en schets jouw situatie. Aan de hand hiervan vergelijk je maatschappijen die rijmen met jouw voorwaarden. In de volgende stap kun je selecties maken op basis van onderwerpen als:

 • Maandbedrag
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 1990, 1991, 1992? Bekijk zelf online verzekeringsbedrijven en selecteer de voordeligste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Velsen

 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid
 • nowGo Woonverzekering Comfort

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw inboedel verzekeren met een goedkope polis? Het maandtarief bedraagt soms wel €9,50 bij FBTO, ING of Turien en Co. Aan de hand van een paar praktische tips ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Velsen.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als buitenhuisdekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je een scholier? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Gebruik de vergelijker, ieder jaar opnieuw.
Ga voor een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Tip: neem een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is financieel interessant en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket behelst meestal de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met een doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Via de verzekeraar bepaal jij altijd zelf het type dekking. Meestal moet je een keuze maken tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Velsen vergoedt vrijwel alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook verwoestingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: je stoot iemands vaas van tafel en bijvoorbeeld: je gooit frisdrank over het tapijt van iemand. Het pluspunt van een all risk-polis is een zeer uitgebreide dekking. Minpunt is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Velsen-Zuid en Driehuis, IJmuiden-Noord, IJmuiden-Zuid, IJmuiden-West, Zee- en Duinwijk, Velsen-Noord, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velserbroek, Spaarndammerpolder.

Een inboedelverzekering kan je nog completer maken met dekkingen voor “buiten” de woning. Dankzij deze extra module zijn waardevolle items onderweg en buiten de woning verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een iPad & sportuitrusting.

‘Een woonverzekering voor al mijn zaken

Fam. van Beek, Velsen (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente