Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Linne

Op zoek naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Linne (gemeente Maasgouw, Limburg)? Aan de hand van een inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen zaken als diefstal, storm, blikseminslag, brand. Bij ondernemingen als Aon Direct, FBTO of nowGo. Denk aan schade aan droogtrommel of denk aan een defecte TV. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Linne ontdek je dankzij onze vergelijk module. Zo kun je dekkingen bekijken als Avéro Achmea pakket en ook Lancyr pakket. Vul alle velden in, en ontdek de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteMaasgouw
Regionummer0475 (+31475)
Aantal inwoners Linne23757
Postcodegebied6067
WijkenMaasbracht
Naburige plaatsenverzekering-montfort, inboedelverzekering-vlodrop, polis-posterholt, verzekering-kelpen-oler, verzekeringspakket-maasbracht en swalmen
inboedelverzekering-linne

Inboedelverzekeringen vergelijken in Linne november 2023

Met een inboedelverzekering verzeker je direct alle eigendommen in je appartement. Van vazen tot overjassen: een duidelijke dekking voor thuis. Wat valt hier wel en niet onder? Stelregel: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zodra iets onlosmakelijk verbonden is aan het huis valt het onder de opstalverzekering. Momenteel vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Univé tot aan InShared: je ziet door de bomen het bos niet meer. De maandelijkse premies schommelen tussen €8,5 tot aan €10,75. De premie komt tot stand door onder andere het type polis, waarde inboedel, regio, je eigen bijdrage per schade, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), grootte van het huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Centraal Beheer inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul jouw postcode (6067), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Linne)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. De vraag is, wie biedt de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elke case is namelijk uniek. Dankzij de vergelijker check je snel een goede inboedelverzekering die matcht met jouw situatie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn nowGo Woonverzekering Comfort of juist De Nederlanden van Nu Woonverzekering. Wat wij aanraden: Vergelijk direct, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op die manier kan je een keuze maken uit aanbieders die rijmen met jouw behoeftes. Bij de fase hierna is een filtering te maken a.d.h.v. thema’s als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 6067? Vergelijk direct via internet verzekeringsmaatschappijen en zoek de goedkoopste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Linne

 • InShared Inboedelverzekering
 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • Generali Woonpakket
 • SNS Woonhuisverzekering
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw eigendommen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandtarief ligt gemiddeld op zo’n €9,50 bij Univé, OHRA of BLG wonen. Middels een paar praktische tips kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Linne.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een lage verzekeringspremie)
 4. Voorkom oververzekering. Denk goed na over dure modules als een glasverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je een scholier? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk aanbieders, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Neem een verzekeringspakket voor maximale korting
Adviseur: kies een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is goedkoop en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel zijn er mogelijkheden voor een ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeraar kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In veel gevallen kan je kiezen voor de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Deze allrisk inboedelverzekering voor Linne biedt dekking tegen alle schades die onverwacht ontstaan. Ook fouten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw of: de hond maakt krassen op de auto van de buurman. Het voordeel van allrisk is een complete dekking. Minpunt is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Maasbracht, Linne, Stevensweert, Ohé en Laak, Thorn, Heel, Beegden, Wessem.

De inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buiten (uit huis). Niet gek, want zo zijn spullen on the go en buitenshuis verzekerd. Het betreft hier spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een smartphone en een gehoorapparaat.

‘Snel een betrouwbare verzekering gevonden

G. Vink, Linne (november 2023)