Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Valkenburg aan de Geul

Wil jij een betaalbare inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Valkenburg aan de Geul (gemeente Valkenburg aan de Geul, Limburg)? Met behulp van zo’n inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen zaken als vandalisme, storm, blikseminslag, wateroverlast. Bij bedrijven als Allsecur, Ditzo of nowGo. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan naaimachine of denk aan een gestolen computer. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Valkenburg aan de Geul ontdek je dankzij onze eenvoudige vergelijker. Aanbieder zijn o.a. Allsecur pakket en Interpolis pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en ontdek de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteValkenburg aan de Geul
Netnummer043 (+3143)
Inwoners Valkenburg aan de Geul16518
Postcodegebied6341
BuurtschappenValkenburg
Plaatsen nabijverzekering-Vaals, inboedelverzekering-Utrechtse Heuvelrug, polis-Utrecht, verzekeringspakket-Urk, Uithoorn en verzekeraar-Uitgeest
inboedelverzekering-valkenburg-aan-de-geul

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Valkenburg aan de Geul november 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle eigendommen in jouw verblijf. Van bestek tot ook sofa: vrijwel alles is gedekt. Wat is hier de criteria? Samenvattend: alle spullen die niet vastzitten aan het jouw woning. Op het moment dat een artikel vast zit aan de woning, valt het onder de opstalverzekering. Vandaag de dag vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Aegon tot De Goudse: er is nogal wat keuze. De maandelijkse premies schommelen tussen €7,75 en €14,75. De premie wordt bepaald door o.a. het soort dekking, het totale verzekerde bedrag, postcode, je eigen bijdrage per schade, type woning, type gezin (met kinderen), en of je huis extra beveiligd is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: DAK inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Actuele info invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (6341), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Details over je huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Online overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Valkenburg aan de Geul)

De beste inboedelverzekering

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Alleen, wat is de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Voor iedereen is dat namelijk uniek. Aan de hand van de vergelijker detecteer je probleemloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw eisen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Hierbij kan je denken aan o.a. Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering of wat te denken van Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid). Wat wij aanraden: Vergelijk direct, en maak gebruik van de filters. Op basis daarvan vergelijk je maatschappijen die overeenkomen met jouw wensen. Hierna kan je filteren op zaken als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 6341, 6342? Vergelijk direct aan de hand van onze module verzekeringsmaatschappijen en selecteer de scherpste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Valkenburg aan de Geul

 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • InShared Opstalverzekering
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • De Goudse Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw spullen verzekeren met een goedkope polis? De maandelijkse premie kan oplopen tot wel €11,50 bij Verzekeruzelf.nl, InShared of Aegon. Aan de hand van deze tips hieronder sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Valkenburg aan de Geul.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een lage verzekeringspremie)
 4. Voorkom oververzekering. Denk goed na over dure modules als buitenhuisdekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je een scholier? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de polissen, elk jaar weer.
Neem een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Goed om te weten: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis biedt korting en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Een verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met een reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Via de assuradeur kan je het type dekking kiezen. Dikwijls kan je kiezen voor de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Valkenburg aan de Geul vergoedt in principe alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook beschadigingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw en bijvoorbeeld: je gooit een glas cola over de bank van iemand. Het gemak van een all risk inboedelverzekering is een complete dekking. Het nadeel is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Valkenburg, Houthem – Sint Gerlach, Schin op Geul – Oud-Valkenburg, Sibbe – IJzeren, Berg en Terblijt – Vilt, Walem.

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een module voor “buiten de deur”. Dankzij deze extra module zijn bezittingen in de tuin en buiten huis verzekerd. Hierbij gaat het dan om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een tablet en gitaar.

‘Met een goed gevoel in mijn woning

H. Evers, Valkenburg aan de Geul (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente