Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Lisse

Nieuwsgierig naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw spullen in Lisse (gemeente Lisse, Zuid-Holland)? Dankzij een speciale inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade veroorzaakt door bijv. bliksem, vandalisme, brand, water. Bijvoorbeeld bij Aon Direct, Europeesche of ING. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan meubilair of schade aan de keuken. Deze module is niet een verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Lisse sluit je af dankzij de vergelijkingstool. Aanbieder zijn o.a. De Goudse pakket en ook Independer pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en raadpleeg alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteLisse
Regionummer0252 (+31252)
Aantal inwoners Lisse22606
Postcodegebieden2160
BuurtschappenDe
Plaatsen in de buurtverzekering-Lingewaard, inboedelverzekering-Lingewaal, polis-Leusden, verzekeringspakket-Leudal, Lelystad en verzekeraar-Leidschendam-Voorburg
inboedelverzekering-lisse

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Lisse december 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle goederen in jouw verblijf. Van platenspeler tot aan dassen: goede dekking voor alle goederen. Natuurlijk houdt het een keer op. Om het duidelijker te maken: alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Wanneer iets vast zit aan de woning, valt het onder de opstalverzekering. Momenteel zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Centraal Beheer tot en met InShared: heel veel verschillende opties. De maandelijkse premies variëren van €7,75 tot wel €15. De maandelijkse premie wordt bepaald door zaken als het type polis, waarde inboedel, regio, het gekozen eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), aantal gezinsleden, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Aon Direct polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Als eerste vul je jouw postcode (2160), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Details over je huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Lisse)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Maar, wie biedt de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Voor iedereen is dat weer anders. Geholpen door de bovenstaande vergelijker detecteer je probleemloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw positie, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk) of wat te denken van nowGo Inboedelverzekering Bewust. Moeite met kiezen? Start met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Aan de hand hiervan beperk je je tot maatschappijen die passen bij jouw eisen. In de volgende stap kun je selecties maken op basis van bijvoorbeeld:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 2160, 2161, 2162, 2163? Vergelijk nu aan de hand van onze module alle verzekeraars en zoek de scherpste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Lisse

 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)
 • Reaal Inboedel (adviseur)
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw kostbaarheden goedkoop verzekeren? Het maandbedrag is doorgaans ongeveer €7,25 bij EAG Assuradeuren, Lancyr of DAK. Middels de onderstaande tipsbespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Lisse.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Ga oververzekering tegen. Denk goed na over dure modules als een allrisk-dekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ga jij naar school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk aanbieders, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Profiteer met een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Goed om te weten: informeer naar het verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is veel goedkoper en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Zo’n verzekeringspakket behelst meestal de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor een rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Bij een verzekeraar is er keuze uit verschillende dekkingen. Meestal moet je een keuze maken tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Lisse vergoedt in principe alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook beschadigingen die een gezinslid heeft gemaakt. Je kunt dan denken aan: jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman en ook: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw. De meerwaarde van allrisk is zeer ruime polisvoorwaarden. Je moet wel rekening houden met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in De Loosters, Halfweg, Meer en Duin, De Blinkerd, Meerenburgh, Oranjewijk, Zeeheldenwijk, Bloemenwijk, Centrum, Berkhout, Van Rijckevorsel, Componistenwijk, Schilderswijk, Vogelwijk, Dever, Geestwater, Vrouwenpolder, Lisse Rond, De Engel, Ter Beek, Roovers Broek.

Jouw inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buiten (uit huis). Dankzij deze extra module zijn waardevolle items op weg en buiten de woning verzekerd. Hierbij gaat het dan om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een spelcomputer of viool.

‘Maximale zekerheid en goede dekking

D. van Dongen, Lisse (december 2023)