Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Veere

Wil jij een geschikte inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Veere (gemeente Veere, Zeeland)? Via de welbekende inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen risico’s als brand, wateroverlast, vandalisme, storm. Bij ondernemingen als Turien en Co, Generali of Interpolis. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan diversen en/of kapotte meubels. Het is niet verplicht, maar wel aan te raden! De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Veere bekijk je aan de hand van onze eenvoudige vergelijker. Denk aan Allsecur pakket maar ook Klaverblad pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteVeere
Netnummer0118 (+31118)
Aantal inwoners Veere21960
Postcodes4350
BuurtschappenVeere
Plaatsen in de regioverzekering-Veenendaal, inboedelverzekering-Veendam, polis-Valkenswaard, verzekeringspakket-Valkenburg aan de Geul, Vaals en verzekeraar-Utrechtse Heuvelrug
inboedelverzekering-veere

Inboedelverzekeringen vergelijken in Veere november 2023

Via een inboedelverzekering dek je alle spullen in een woongelegenheid. Van haarden tot centrifuge: een duidelijke dekking voor thuis. Wel zijn er uitzonderingen. Het zit zo: alle artikelen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. In het geval dat een item vast zit aan de woning, valt het onder de opstalverzekering. Momenteel zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Centraal Beheer t/m HEMA: er is nogal wat keuze. Tarieven schommelen tussen €9,25 tot aan €14,25. De maandelijkse premie kent zijn oorsprong in onder andere het type polis, de financiële waarde van alle spullen, regio, welk eigen risico je bereid bent te dragen, type woning, samenstelling huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: EAG Assuradeuren pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Actuele info invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (4350), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Veiligheid van je huis

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Online overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Veere)

De beste inboedelverzekering op maat

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Echter, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat verschilt per persoon. Voor iedereen is dat opzichzelfstaand. Geholpen door de polisvergelijker achterhaal je eenvoudig een goede inboedelverzekering die past bij jouw situatie, tegen een betaalbare premie. Denk aan Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet of wellicht Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid). Vind je dit lastig? Vergelijk direct, en schets jouw situatie. Zodoende beperk je je tot aanbieders die rijmen met jouw behoeftes. Hierna selecteer je aan de hand van zaken als:

 • Maandbedrag
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 4350, 4351? Bekijk nu online verzekeringsbedrijven en check de laagste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Veere

 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • Univé Woonpakket (AR)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • HEMA Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw kostbaarheden verzekeren met een goedkope polis? De maandprijs is al snel zo’n €13,50 bij ZLM, Independer of Bovag. Via de onderstaande tipssluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Veere.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Voorkom oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een all risk polis, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ga jij naar school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Doe een nieuwe vergelijking, als je verzekering verlopen is.
Kies een verzekeringspakket voor extra voordeel
Populair: neem een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is financieel interessant en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel is dit alles te combineren met een reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsbedrijf is er keuze uit verschillende dekkingen. Doorgaans heb je 2 opties: een extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Veere staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook defecten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw en bijvoorbeeld: jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders. De meerwaarde van een all risk inboedelverzekering is een zeer uitgebreide dekking. Je hebt echter wel te maken met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Veere, Gapinge, Vrouwenpolder, Serooskerke, Domburg, Oostkapelle, Aagtekerke, Grijpskerke, Meliskerke, Koudekerke, Biggekerke, Zoutelande, Westkapelle.

Een inboedelverzekering kan je nog completer maken met een module voor “buiten de deur”. Op die manier zijn spullen op weg en buiten in goede handen. Voorbeelden hiervan zijn spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een navigatieapparaat en jouw golfspullen.

‘Perfecte service en online declaren

N. Sanders, Veere (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente