Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Harbrinkhoek

Wat is een een betaalbare inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Harbrinkhoek (gemeente Tubbergen, Overijssel)? Aan de hand van een speciale inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen zaken als water, inbraak, vandalisme, storm. Bij ondernemingen als Centraal Beheer, ZLM of Interpolis. Denk aan schade aan fornuis of bijvoorbeeld beschadigingen aan het interieur. Het is niet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Harbrinkhoek sluit je af door gebruik te maken van de vergelijkingstool. Aanbieder zijn o.a. Centraal Beheer pakket en/of Delta Lloyd pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en check alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteTubbergen
(Regio) nummer0546 (+31546)
Aantal inwoners Harbrinkhoek21120
Postcodegebieden7615
BuurtenTubbergen
Plaatsen in de omgevingverzekering-mariaparochie, inboedelverzekering-aadorp, polis-saasveld, verzekering-de-lutte, verzekeringspakket-weerselo en denekamp
inboedelverzekering-harbrinkhoek

Inboedelverzekeringen vergelijken in Harbrinkhoek november 2023

Dankzij een inboedelverzekering dek je alle artikelen in jouw verblijf. Van cd’s tot sjaals: een goed en onbezorgd gevoel. Wel zijn er uitzonderingen. Om het duidelijker te maken: alle artikelen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Wanneer een item permanent vast zit aan de woning dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Momenteel zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Unigarant tot aan ING: de keuze is enorm. De prijzen per maand schommelen tussen €7,25 tot aan €10,25. Het tarief wordt bepaald door bijvoorbeeld hoe uitgebreider de dekking is, de financiële waarde van alle spullen, postcodegebied, het gekozen eigen risico, woonobject, grootte van het huishouden, en of je huis extra beveiligd is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Klaverblad november 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Als eerste vul je jouw postcode (7615), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Harbrinkhoek)

De beste inboedelverzekering

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Echter, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat verschilt per persoon. Elke case is uniek en moet individueel berekend worden. Via onze tool vind je eenvoudig een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Denk aan Bovag Thuispakket (EUG) of wellicht EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk). Onze tip: Vergelijk direct, en vul jouw gegevens in. Zodoende beperk je je tot aanbieders die in lijn zijn met de aanvraag die je doet. Daarna kan je de aanbieders rangschikken op bijvoorbeeld:

 • Standaard prijs
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 7615? Vergelijk direct online verzekeringsmaatschappijen en check de scherpste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Harbrinkhoek

 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • InShared Inboedelverzekering
 • Aegon Opstal Allrisk
 • Aegon Inboedel Basis

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw bezittingen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandbedrag ligt gemiddeld op zo’n €12,00 bij Zelf, Independer of Aon Direct. Via de volgende handvatten kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Harbrinkhoek.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Ga oververzekering tegen. Zet eventueel onnodige modules uit een kostbaarhedenverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Zit je op school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Profiteer met een verzekeringspakket voor extra voordeel
Tip: ga voor een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is veel goedkoper en maakt het administratief gemakkelijk. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met een motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsbedrijf bepaal jij altijd zelf het type dekking. Doorgaans heb je 2 opties: een extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Harbrinkhoek biedt dekking tegen alle schades die onverwacht ontstaan. Ook verwoestingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je gooit rode wijn over de bank van een familielid of: je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw. De waarde van een all risk inboedelverzekering is een zeer uitgebreide dekking. Het nadeel is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Tubbergen, Albergen, Harbrinkhoek, Geesteren, Langeveen, Vasse, Reutum, Fleringen.

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een module voor “buiten de deur”. Dankzij deze extra module zijn bezittingen on the go en buitenshuis verzekerd. Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere filmapparatuur of sportuitrusting.

‘Alles losse verzekering samengevoegd in 1 pakket

B. Sanders, Harbrinkhoek (november 2023)