Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Valkenswaard

Wat is een een goedkope inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Valkenswaard (gemeente Valkenswaard, Noord-Brabant)? Door het afsluiten van een speciale inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade veroorzaakt door bijv. storm, diefstal, vandalisme, brand. Onder andere bij Turien en Co, Huis In Eén Verzekeringen of Interpolis. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. droger of bijvoorbeeld schade aan computers. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Valkenswaard ontdek je met behulp van onze eenvoudige vergelijker. Denk aan polissen van SNS pakket en ook FBTO pakket. Vul alle velden in, en ontdek de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteValkenswaard
(Regio) nummer040 (+3140)
Bewoners Valkenswaard30262
Postcodegebieden5550
BuurtenValkenswaard
Plaatsen in de omgevingverzekering-Valkenburg aan de Geul, inboedelverzekering-Vaals, polis-Utrechtse Heuvelrug, verzekeringspakket-Utrecht, Urk en verzekeraar-Uithoorn
inboedelverzekering-valkenswaard

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Valkenswaard december 2023

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle kostbaarheden in je appartement. Van cd’s t/m dressoir: bijna de hele inboedel is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Concreet: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Wanneer een ding onlosmakelijk verbonden is aan het huis valt het onder de opstalverzekering. Op dit moment zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Unigarant tot en met Delta Lloyd: er is nogal wat keuze. De kosten schommelen tussen €8 tot aan €10,25. De premie komt tot stand door factoren als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), het totale verzekerde bedrag, regio, eigen risico, soort huis, samenstelling huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: London Verzekeringen december 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Basis-informatie invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (5550), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Direct de polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Valkenswaard)

De beste inboedelverzekering

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. De vraag is, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat hangt af van vele zaken. Elke woning en gezin is uniek en moet individueel berekend worden. Geholpen door de polisvergelijker detecteer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw situatie, die ook nog eens niet te duur is. Hierbij kan je denken aan o.a. Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk) of Turien & Co Woonpakketverzekering Primair. Vind je dit lastig? Begin meteen met vergelijken, en schets jouw situatie. Middels de tool vind je verzekeringsbedrijven die passen bij jouw behoeftes. Daarna selecteer je aan de hand van bijvoorbeeld:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 5550, 5551, 5552, 5553, 5554, 5555, 5556? Vergelijk direct op deze site alle aanbieders en vindt de beste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Valkenswaard

 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • De Goudse Inboedelverzekering
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allsecur Uitgebreid
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw kostbaarheden goedkoop verzekeren? De maandprijs kan oplopen tot wel €9,25 bij Ditzo, Independer of Bruns ten Brink. Aan de hand van de volgende handvatten sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Valkenswaard.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Waak voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als buitenhuisdekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ga jij naar school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk aanbieders, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Kies een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Advies: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is financieel interessant en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met een rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Via de verzekeringsmaatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In de regel kan je kiezen voor de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Valkenswaard vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht ontstaan. Ook beschadigingen die een gezinslid heeft gemaakt. Je kunt dan denken aan: je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman en ook: je stoot iemands ipad van tafel. De waarde van zo’n all-risk verzekering is een ruime dekking. Je moet wel rekening houden met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Valkenswaard, Kloosterakkers en Dommelen, Borkel en Schaft.

Zo’n inboedelverzekering kan je aanvullen met dekkingen voor “buiten” de woning. Zo zijn kostbaarheden on the go en buitenshuis verzekerd. Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een spelcomputer en een gehoorapparaat.

‘Professioneel, snel en rechtvaardig

N. Smits, Valkenswaard (december 2023)