Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Velserbroek

Op zoek naar een passende inboedelverzekering voor jouw huis in Velserbroek (gemeente Velsen, Noord-Holland)? Via zo’n inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen zaken als vandalisme, diefstal, brand, storm. Bij ondernemingen als ASR Verzekeringen, Huis In Eén Verzekeringen of Reaal. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. staafmixer of denk aan een gestolen laptop. Het is niet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Velserbroek ontdek je met behulp van onze eenvoudige vergelijker. Aanbieder zijn o.a. Unigarant pakket maar ook ING pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en vergelijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteVelsen
Netnummer023 (+3123)
Inwoners Velserbroek67448
Postcodegebied1990
WijkenVelsen-Zuid
Plaatsen nabijverzekering-driehuis, inboedelverzekering-velsen-zuid, polis-ijmuiden, verzekering-egmond-aan-zee, verzekeringspakket-velsen-noord en wijk-aan-zee
inboedelverzekering-velserbroek

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Velserbroek mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je direct alle artikelen in de woning. Van meubilair tot aan kostuums: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat is hier de criteria? Hoe het werkt: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Als een product vast aan het huis zit valt het onder de opstalverzekering. Tegenwoordig zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Centraal Beheer tot aan FBTO: je ziet door de bomen het bos niet meer. De maandelijkse premies variëren van €9 en €12,75. Het bedrag dat je elke maand overmaakt wordt berekend op basis van onder andere type dekking, de financiële waarde van alle spullen, waar je woont, hoogte eigen risico, soort huis, grootte van het huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar EAG Assuradeuren mei 2024.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (1990), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Hoe veilig is de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Online overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Velserbroek)

De beste inboedelverzekering

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. De vraag is, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke woning en gezin is uniek en moet individueel berekend worden. Via de tool hierboven ontdek je gemakkelijk een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw wensen, en bij jouw budget. Dat kan zijn Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk of misschien Turien & Co Inboedelverzekering Prima. Geen idee wat je moet doen? Vergelijk direct, en maak gebruik van de filters. Hierdoor vergelijk je aanbieders die in lijn zijn met jouw behoeftes. Hierna is een filtering te maken a.d.h.v. thema’s als:

 • Maandbedrag
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een passende inboedelverzekering in postcodegebied 1990, 1991, 1992? Vergelijk direct via internet alle aanbieders en selecteer de voordeligste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Velserbroek

 • Lancyr Inboedelverzekering
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • Reaal GGP (adviseur)
 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal
 • Generali Woonpakket

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw eigendommen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandbedrag is doorgaans ongeveer €11,00 bij ZLM, Independer of ABN AMRO. Met behulp van enkele nuttige adviezen ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Velserbroek.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een glasverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ga jij naar school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elk jaar weer.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en ontvang meer korting
Ons advies: informeer naar het verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is goedkoop en overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms is dit alles te combineren met een ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsmaatschappij kan je het type dekking kiezen. In veel gevallen heb je 2 opties: de zogeheten uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Velserbroek biedt dekking tegen alle schades die onverwacht ontstaan. Ook beschadigingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: je zoontje schiet door de ruit bij de buren en bijvoorbeeld: jij maakt krassen op de auto van de buurman. Het pluspunt van een all risk-polis is zeer complete modules. Het nadeel is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Velsen-Zuid en Driehuis, IJmuiden-Noord, IJmuiden-Zuid, IJmuiden-West, Zee- en Duinwijk, Velsen-Noord, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velserbroek, Spaarndammerpolder.

Je inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buiten (uit huis). Zo zijn kostbaarheden in de tuin en buitenshuis verzekerd. Het betreft hier attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een e-reader en sportuitrusting.

‘Afspraken worden nagekomen, bedankt!

S. de Ruiter, Velserbroek (mei 2024)