Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Veenendaal

Wil jij een geschikte inboedelverzekering voor jouw woning in Veenendaal (gemeente Veenendaal, Utrecht)? Door het afsluiten van een speciale inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen bijvoorbeeld vandalisme, brand, wateroverlast, blikseminslag. Bij bedrijven als ABN AMRO, FBTO of Klaverblad. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan vloerbedekking of een kapotte koelkast. Het is niet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Veenendaal achterhaal je met behulp van onze eenvoudige vergelijker. Bijvoorbeeld Aegon pakket of InShared pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en check alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteVeenendaal
(Regio) nummer0318 (+31318)
Bewoners Veenendaal63816
Postcodegebied3900
BuurtschappenCentrum
Plaatsen in de omgevingverzekering-Veendam, inboedelverzekering-Valkenswaard, polis-Valkenburg aan de Geul, verzekeringspakket-Vaals, Utrechtse Heuvelrug en verzekeraar-Utrecht
inboedelverzekering-veenendaal

Inboedelverzekeringen vergelijken in Veenendaal november 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle artikelen in je appartement. Van vazen tot en met bank: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Kort gezegd: alle artikelen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Op het moment dat een ding permanent vast zit aan de woning valt het onder de opstalverzekering. Op dit moment zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van REAAL Verzekeringen tot aan De Goudse: er valt veel te kiezen. De maandelijkse premies schommelen tussen €7,75 en ongeveer €10,25. Het bedrag komt tot stand door factoren als type dekking, de financiële waarde van alle spullen, postcodegebied, hoogte eigen risico, soort huis, gezinssamenstelling, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: ZLM dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In de basis voer je jouw postcode (3900), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Veiligheid van je huis

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Online polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Veenendaal)

De beste inboedelverzekering vinden

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Echter, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat is per situatie verschillend. Iedere situatie is uniek en moet individueel berekend worden. Met behulp van de tool hierboven check je snel een goede inboedelverzekering die matcht met jouw positie, en jouw financiële plaatje. Hierbij kan je denken aan o.a. Univé Opstalverzekering (AR) of wat te denken van Generali Woonpakket. Vind je dit lastig? Vul de vergelijker in, en schets jouw situatie. Hierdoor vergelijk je aanbieders die matchen met jouw wensen. Bij de fase hierna is een filtering te maken a.d.h.v. onderwerpen als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 3900, 3901, 3902, 3903, 3904, 3905, 3906, 3907? Bekijk zelf op deze site alle verzekeraars en selecteer de goedkoopste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Veenendaal

 • ANWB Inboedelverzekering
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • ANWB Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw bezittingen tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandtarief bedraagt soms wel €7,00 bij Univé, ING of Avéro Achmea. Door middel van de onderstaande tipskan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Veenendaal.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Voorkom oververzekering. Denk goed na over dure modules als een kostbaarhedenverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ga jij naar school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Profiteer met een verzekeringspakket voor maximale korting
Belangrijk: kies een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis biedt korting en maakt het administratief gemakkelijk. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms kan je dit combineren met een brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij een assuradeur kan je het type dekking kiezen. In de regel kan je kiezen voor de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Veenendaal vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook beschadigingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Denk dan bijvoorbeeld aan: je stoot iemands telefoon van tafel en bijvoorbeeld: je morst bier over een meubel van de buurman. Het voordeel van een all-risk pakket is zeer complete modules. Minpunt is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Centrum, Noordoost, Zuidoost, Zuidwest, Noordwest, West.

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met dekkingen voor “buiten” de woning. Zo zijn kostbaarheden on the go en buiten huis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat en een verrekijker.

‘Met een goed gevoel in mijn woning

D. van der Velden, Veenendaal (november 2023)