Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Veendam

Op zoek naar een passende inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Veendam (gemeente Veendam, Groningen)? Aan de hand van deze inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen risico’s als water, storm, bliksem, brand. Bijvoorbeeld bij Bruns ten Brink, FBTO of Reaal. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. zonwering of een kapotte computer. Deze module is niet een verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Veendam achterhaal je aan de hand van onze eenvoudige vergelijker. Denk aan polissen van Allsecur pakket en ook Nationale Nederlanden pakket. Vul alle velden in, en bekijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteVeendam
(Net) nummer0598 (+31598)
Aantal inwoners Veendam27467
Postcodegebied9640
BuurtschappenVeendam-kern
Plaatsen in de omgevingverzekering-Valkenswaard, inboedelverzekering-Valkenburg aan de Geul, polis-Vaals, verzekeringspakket-Utrechtse Heuvelrug, Utrecht en verzekeraar-Urk
inboedelverzekering-veendam

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Veendam juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle kostbaarheden in jouw verblijf. Van albums t/m linnen- en beddengoed: goede dekking voor alle goederen. Wat zijn uitzonderingen? Samenvattend: alle artikelen die je los in huis hebt staan. In het geval dat een product permanent vast zit aan de woning valt het onder de opstalverzekering. Op dit moment zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Reaal tot aan Ditzo: de keuze is enorm. De kosten variëren van €8,5 tot wel €11,25. Het bedrag wordt berekend op basis van factoren als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), de financiële waarde van alle spullen, postcode, hoogte eigen risico, het soort woning, gezinssamenstelling, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Independer polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul jouw postcode (9640), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Via internet modules vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Veendam)

De beste inboedelverzekering vinden

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, wat is de beste polis? Dat verschilt per persoon. Elk huishouden is namelijk uniek. Aan de hand van de tool hierboven vind je moeiteloos een goede inboedelverzekering die past bij jouw positie, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk) of misschien InShared Woonverzekering (Allrisk). Vind je dit lastig? Start met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Daardoor vergelijk je maatschappijen die rijmen met jouw eisen. Hierna kan je de aanbieders rangschikken op topics zoals:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 9640, 9641, 9642, 9644, 9645, 9646? Bekijk nu op deze site verzekeringsbedrijven en kies de laagste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Veendam

 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • SNS Inboedel en opstal
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • ZLM Opstalverzekering
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw inboedel goedkoop verzekeren? De maandelijkse premie kan oplopen tot wel €7,50 bij Zelf, Interpolis of Allsecur. Geholpen door de volgende handvatten bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Veendam.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (krijg extra korting op de prijs)
 4. Voorkom oververzekering. Denk goed na over dure modules als een kostbaarhedenverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Zit je op school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de polissen, elk jaar weer.
Ga voor een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Goed om te weten: neem een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is financieel interessant en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met een ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsbedrijf kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Vaak kan je kiezen voor een extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Veendam staat garant voor bijna elk denkbare schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook schade die iemand in huis heeft veroorzaakt. Zaken als: een telefoon laten vallen of: je stoot iemands telefoon van tafel. Het pluspunt van een all risk inboedelverzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Je moet wel rekening houden met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Veendam-kern, Veendam-buitengebied, Wildervank.

Een inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een buitenhuisdekking. Zo zijn waardevolle items onderweg en buiten de woning verzekerd. We spreken hier van attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een laptop + sieraden.

‘Mijn woning in goede handen

B. de Wit, Veendam (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente