Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Veldhoven

Nieuwsgierig naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw huis in Veldhoven (gemeente Veldhoven, Noord-Brabant)? Door het afsluiten van de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade veroorzaakt door bijv. diefstal, brand, wateroverlast, blikseminslag. Bij ondernemingen als Bruns ten Brink, Delta Lloyd of Lancyr. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. spiegels of een kapotte koelkast. Het is niet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Veldhoven detecteer je via onze vergelijk module. Denk aan Centraal Beheer pakket en/of Nationale Nederlanden pakket. Voer jouw gegevens in, en bekijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteVeldhoven
Regionummer040 (+3140)
Inwoners Veldhoven44317
Postcodegebieden5500
BuurtschappenVeldhoven
Plaatsen nabijverzekering-Veere, inboedelverzekering-Veenendaal, polis-Veendam, verzekeringspakket-Valkenswaard, Valkenburg aan de Geul en verzekeraar-Vaals
inboedelverzekering-veldhoven

Inboedelverzekeringen vergelijken in Veldhoven juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je direct alle artikelen in je appartement. Van tafelkleden tot autoped: vrijwel alles is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Hoe het werkt: alle artikelen die niet vastzitten aan het jouw woning. Op het moment dat een item onlosmakelijk verbonden is aan het huis valt het onder de opstalverzekering. Momenteel zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Univé t/m Klaverblad: er is nogal wat keuze. De prijzen per maand schommelen tussen €8,5 en ongeveer €15,5. De premie komt tot stand door factoren als type dekking, de financiële waarde van alle spullen, postcodegebied, het gekozen eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), type gezin (met kinderen), de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Nationale Nederlanden juli 2024.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  Vul jouw postcode (5500), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Veldhoven)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Alleen, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke case is weer anders. Dankzij de vergelijker check je probleemloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw situatie, die ook nog eens niet te duur is. Hierbij kan je denken aan o.a. Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk) of juist Turien & Co Woonhuisverzekering Prima. Onze tip: Start met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Middels de tool vergelijk je maatschappijen die rijmen met jouw voorwaarden. Hierna selecteer je aan de hand van zaken als:

 • Abonnementstarieven
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 5500, 5501, 5502, 5503, 5504, 5505, 5506, 5507, 5508, 5509? Bekijk zelf online alle verzekeraars en check de laagste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Veldhoven

 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • Univé Woonpakket (AR)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw inboedel afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Je maandelijkse vergoeding is al snel zo’n €11,75 bij Huis In Eén Verzekeringen, Klaverblad of ASR Verzekeringen. Middels de volgende handvatten bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Veldhoven.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Voorkom oververzekering. Denk goed na over dure modules als een glasverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Zit je op school? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Gebruik de vergelijker, elk jaar weer.
Ga voor een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Tip: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is goedkoop en overzichtelijk. Een verzekeringspakket bevat vaak de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook een ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Binnen de polis van een assuradeur kan je het type dekking kiezen. Vaak zijn er twee smaken: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Veldhoven vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht ontstaan. Ook beschadigingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je morst een glas cola over de bank van de buurman en: je morst een glas cola over de bank van een familielid. Het pluspunt van allrisk is zeer ruime polisvoorwaarden. Minpunt is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Veldhoven, Noordelijk Woongebied, Oerle.

Jouw inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buitenshuis. Zodoende zijn waardevolle items on the go en buiten huis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat & een rollator.

‘Voor onze hypotheek had ik snel een verzekering nodig!

S. Scholten, Veldhoven (juli 2024)