Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Beugen

Op zoek naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw spullen in Beugen (gemeente Boxmeer, Noord-Brabant)? Dankzij een speciale inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen risico’s als diefstal, storm, brand, wateroverlast. Bijvoorbeeld bij Turien en Co, Univé of InShared. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan horren of wat te denken van een kapotte koelkast. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Beugen detecteer je dankzij de vergelijkingstool. Aanbieder zijn o.a. Reaal pakket of Delta Lloyd pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en vergelijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteBoxmeer
(Regio) nummer0485 (+31485)
Inwoners Beugen28465
Postcodes5835
BuurtenBoxmeer
Plaatsen in de regioverzekering-vortum-mullem, inboedelverzekering-overloon, polis-holthees, verzekering-vredepeel, verzekeringspakket-maashees en groeningen
inboedelverzekering-beugen

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Beugen december 2021

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle artikelen in huis. Van kristal t/m pantalons: bijna de hele inboedel is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Hoe het werkt: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Zodra een product aan de woning vast zit, heb je een opstalverzekering nodig. Vandaag de dag zijn er flink wat aanbieders. Van Allsecur tot OHRA: er valt veel te kiezen. De kosten schommelen tussen €4,5 en ongeveer €10,25. De premie wordt bepaald door onder andere type dekking, verzekerd bedrag, woonplaats, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woonobject, aantal gezinsleden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Nationale Nederlanden pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Als eerste vul je jouw postcode (5835), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Online overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Beugen)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Echter, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elk huishouden is uniek en moet individueel berekend worden. Geholpen door onze tool detecteer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die past bij jouw situatie, en bij jouw budget. Dat kan zijn Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet of wellicht ASR Voordeelpakket (Allrisk). Onze tip: Begin meteen met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op die manier zie je alleen nog verzekeringsmaatschappijen die overeenkomen met jouw zoekopdracht. Daarna kan je filteren op thema’s als:

 • Standaard prijs
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 5835? Bekijk nu online verzekeringsmaatschappijen en zoek de voordeligste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Beugen

 • Generali Woonpakket
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • Univé Woonpakket (AR)
 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • ANWB Woonpakket Plus

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw inboedel verzekeren met een goedkope polis? De maandprijs ligt gemiddeld op zo’n €9,25 bij Europeesche, Independer of Allsecur. Middels de volgende handvatten sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Beugen.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Waak voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als buitenhuisdekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je student? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de polissen, als je verzekering verlopen is.
Kies een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Goed om te weten: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is veel goedkoper en overzichtelijk. Een verzekeringspakket bevat vaak de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met een motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Bij een insurance-maatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. Dikwijls heb je de keuze tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Beugen vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook schade die iemand in huis heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: jij maakt krassen op de auto van iemand anders en: jouw kind fietst tegen een auto aan. Het voordeel van zo’n all-risk verzekering is zeer complete modules. Je hebt echter wel te maken met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Boxmeer, Sambeek, Beugen, Oeffelt, Rijkevoort, Vortum-Mullem, Vierlingsbeek, Overloon, Maashees, Holthees.

Jouw inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een module voor “buiten de deur”. Zo zijn kostbaarheden on the go met zekerheid te gebruiken. Het betreft hier eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een laptop en jouw golfspullen.

‘Mijn huis goed verzekerd

C. de Haan, Beugen (december 2021)