Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Holthees

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering voor jouw huis in Holthees (gemeente Boxmeer, Noord-Brabant)? Dankzij zo’n inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen risico’s als blikseminslag, wateroverlast, storm, brand. Bijvoorbeeld bij Aegon, Unigarant of Polis Direct. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan je tablet of contant geld en waardebonnen. Het is geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Holthees bekijk je dankzij onze vergelijk module. Denk aan ASR Verzekeringen pakket en Interpolis pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en bekijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteBoxmeer
(Net) nummer0478 (+31478)
Bewoners Holthees28465
Postcodes5824
BuurtschappenBoxmeer
Plaatsen in de omgevingverzekering-maashees, inboedelverzekering-groeningen, polis-vierlingsbeek, verzekering-ysselsteyn, verzekeringspakket-smakt en vredepeel
inboedelverzekering-holthees

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Holthees december 2021

Dankzij een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle kostbaarheden in huis. Van uurwerken t/m haarföhn: vrijwel alles is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Concreet: alle artikelen die niet vastzitten aan het jouw woning. Zodra iets vast zit aan de woning, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Hedendaags vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van ABN AMRO tot ook HEMA: heel veel verschillende opties. De maandelijkse premies variëren van €9,5 tot wel €12. Het tarief komt tot stand door factoren als het soort dekking, het totale verzekerde bedrag, waar je woont, hoogte eigen risico, woonobject, aantal gezinsleden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Klaverblad pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Als eerste vul je jouw postcode (5824), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Details over je huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Holthees)

De beste inboedelverzekering

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Alleen, waar sluit ik het beste pakket af? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Iedere situatie is uniek en moet individueel berekend worden. Aan de hand van onze tool detecteer je snel een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw voorwaarden, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid) of wat te denken van Klaverblad Inboedelverzekering Budget. Vind je dit lastig? Vergelijk direct, en schets jouw situatie. Zodoende zie je alleen nog verzekeraars die passen bij jouw zoekopdracht. Bij de fase hierna kan je filteren op thema’s als:

 • Abonnementstarieven
 • Type dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 5824? Vergelijk nu met onze tool alle verzekeraars en zoek de scherpste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Holthees

 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Allsecur Uitgebreid
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • Lancyr Woonhuisverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw bezittingen verzekeren met een goedkope polis? Je maandelijkse vergoeding is doorgaans ongeveer €9,50 bij ZLM, ING of BLG wonen. Middels deze tips hieronder ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Holthees.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Voorkom oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een allrisk-dekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Studeer je nog? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, als je verzekering verlopen is.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Populair: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is betaalbaar en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met een rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeraar bepaal jij altijd zelf het type dekking. Vaak heb je 2 opties: een extra uitgebreide polis, of een all-risk dekking. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Holthees dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht ontstaan. Ook verwoestingen die een gezinslid heeft gemaakt. Je kunt dan denken aan: jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw en ook: de hond maakt krassen op de auto van iemand anders. Het pluspunt van zo’n all-risk verzekering is een zeer uitgebreide dekking. Let wel op gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Boxmeer, Sambeek, Beugen, Oeffelt, Rijkevoort, Vortum-Mullem, Vierlingsbeek, Overloon, Maashees, Holthees.

Je inboedelverzekering kan je nog completer maken met een dekking voor buiten (uit huis). Niet gek, want zo zijn waardevolle items on the go en buiten huis verzekerd. We spreken hier van kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een mobiele telefoon of een kinderwagen.

‘Duidelijke prijzen en voorwaarden vergelijken

Dhr. van Dijk, Holthees (december 2021)