Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Boekel

Wil jij een passende inboedelverzekering voor jouw spullen in Boekel (gemeente Boekel, Noord-Brabant)? Met behulp van zo’n inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen risico’s als vandalisme, brand, diefstal, blikseminslag. Onder andere bij ABN AMRO, Unigarant of SNS. Denk aan schade aan spelcomputer + spellen of wat te denken van een gestolen laptop. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Boekel achterhaal je met behulp van onze adviestool. Aanbieder zijn o.a. Unigarant pakket of Delta Lloyd pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en bekijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteBoekel
Regionummer0492 (+31492)
Bewoners Boekel10254
Postcodegebied5427
BuurtschappenBoekel
Plaatsen in de omgevingverzekering-Bodegraven-Reeuwijk, inboedelverzekering-Bloemendaal, polis-Blaricum, verzekeringspakket-Bladel, Binnenmaas en verzekeraar-Beverwijk
inboedelverzekering-boekel

Inboedelverzekeringen vergelijken in Boekel juli 2024

Via een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle spullen in huis. Van glas- en aardewerk tot ook sportuitrusting: een goed en onbezorgd gevoel. Wat valt hier wel en niet onder? Hoe het werkt: alle kostbaarheden die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Zodra een item vast aan het huis zit is dit gedekt binnen de opstal-module. Hedendaags zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Univé tot ook Ditzo: de keuze is enorm. De prijzen per maand fluctueren tussen de €9,5 en €15,75. De maandelijkse premie wordt bepaald door bijvoorbeeld het type polis, verzekerd bedrag, woonplaats, het gekozen eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), type gezin (met kinderen), en of je huis extra beveiligd is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Klaverblad inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (5427), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Boekel)

De beste inboedelverzekering op maat

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Alleen, wat is de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Voor iedereen is dat uniek en moet individueel berekend worden. Dankzij de bovenstaande vergelijker signaleer je probleemloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw situatie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Denk aan Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid of Bovag Inboedelverzekering (Allrisk). Moeite met kiezen? Vul de vergelijker in, en vul jouw gegevens in. Op die manier zie je alleen nog verzekeraars die passen bij jouw wensen. Hierna kan je filteren op onderwerpen als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen bijdrage
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 5427? Vergelijk direct via internet alle verzekeraars en vindt de beste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Boekel

 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • Reaal Inboedel (adviseur)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw kostbaarheden verzekeren met een niet al te dure polis? Je maandelijkse vergoeding ligt gemiddeld op zo’n €13,00 bij Generali, InShared of Allianz. Middels een paar praktische tips kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Boekel.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je student? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk aanbieders, ieder jaar opnieuw.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor extra voordeel
Goed om te weten: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is betaalbaar en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel is dit alles te combineren met een brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Via de verzekeraar is er keuze uit verschillende dekkingen. Doorgaans zijn er twee smaken: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Boekel dekt eigenlijk alle gevallen van schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook beschadigingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Denk dan bijvoorbeeld aan: je morst een glas drinken over de bank van iemand of: je morst een glas drinken over de bank van iemand. De meerwaarde van allrisk is zeer ruime polisvoorwaarden. Let wel op een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Boekel, Venhorst.

Jouw inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buiten (uit huis). Zo zijn bezittingen on the go en buiten de woning verzekerd. We spreken hier van bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een laptop + een verrekijker.

‘Aansprakelijkheid en inboedel in één polis, super!

X. van de Pol, Boekel (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente