Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Sambeek

Wat is een een goedkope inboedelverzekering voor jouw woning in Sambeek (gemeente Boxmeer, Noord-Brabant)? Dankzij een inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen risico’s als storm, water, vandalisme, bliksem. Onder andere bij BLG wonen, Huis In Eén Verzekeringen of Lancyr. Denk aan schade aan cosmetica of denk aan een stukke koelkast. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Sambeek achterhaal je via de inboedelverzekering-vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als SNS pakket en HEMA pakket. Vul alle velden in, en ontdek alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteBoxmeer
Netnummer0485 (+31485)
Bewoners Sambeek28465
Postcodegebieden5836
BuurtschappenBoxmeer
Naburige plaatsenverzekering-beugen, inboedelverzekering-vortum-mullem, polis-overloon, verzekering-smakt, verzekeringspakket-holthees en maashees
inboedelverzekering-sambeek

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Sambeek december 2021

Dankzij een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle eigendommen in de woning. Van gordijnrails tot aan hoeden: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat is hier de criteria? Samenvattend: alle kostbaarheden die je los in huis hebt staan. Wanneer iets vast aan het huis zit valt het onder de opstalverzekering. Hedendaags zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Reaal t/m Europeesche: er is nogal wat keuze. De kosten liggen gewoonlijk tussen €9,75 tot ruim €13,25. De maandelijkse premie berekenen ze aan de hand van onder andere het soort dekking, waarde inboedel, regio, eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), gezinssamenstelling, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Nederlanden van Nu pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul jouw postcode (5836), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beveiliging van de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Via internet modules vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Online overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Sambeek)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Echter, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat verschilt per persoon. Iedere situatie is namelijk uniek. Met behulp van de polisvergelijker ontdek je moeiteloos een goede inboedelverzekering die past bij jouw eisen, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Reaal Opstal (adviseur) of juist Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk). Moeite met kiezen? Start met vergelijken, en schets jouw situatie. Aan de hand hiervan beperk je je tot verzekeraars die passen bij jouw wensenpakket. Daarna kan je filteren op onderwerpen als:

 • Maandbedrag
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 5836? Vergelijk direct online verzekeringsbedrijven en check de beste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Sambeek

 • Aegon Inboedel Basis
 • SNS Inboedel en opstal
 • Aegon Inboedel Allrisk
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • HEMA Woonverzekering
 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw kostbaarheden goedkoop verzekeren? Het maandtarief kan oplopen tot wel €12,25 bij Ditzo, Nederlanden van Nu of Allianz. Via de volgende handvatten bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Sambeek.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een lage verzekeringspremie)
 4. Beperk oververzekering. Schakel optioneel modules uit als buitenhuisdekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ga jij naar school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de polissen, elk jaar weer.
Ga voor een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Adviseur: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is financieel interessant en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens sluit je dit tezamen af met een ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsmaatschappij kan je het type dekking kiezen. Meestal kan je kiezen voor een extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Sambeek biedt dekking tegen alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook beschadigingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: je morst een glas cola over het tapijt van de buurman of: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw. Het gemak van een all risk-polis is een zeer uitgebreide dekking. Let wel op gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Boxmeer, Sambeek, Beugen, Oeffelt, Rijkevoort, Vortum-Mullem, Vierlingsbeek, Overloon, Maashees, Holthees.

Jouw inboedelverzekering kan je aanvullen met een buitenhuisdekking. Niet gek, want zo zijn waardevolle items op pad en buiten in goede handen. We spreken hier van kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een mobiele telefoon of sieraden.

‘Voor een paar euro extra een veel completere verzekering

M. Janssen, Sambeek (december 2021)