Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Bloemendaal

Benieuwd naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw huis in Bloemendaal (gemeente Bloemendaal, Noord-Holland)? Aan de hand van een speciale inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen zaken als storm, vandalisme, water, bliksem. Bij bedrijven als Bovag, HEMA of Interpolis. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan schuurtje of een kapotte televisie. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Bloemendaal achterhaal je aan de hand van de inboedelverzekering-vergelijker. Aanbieder zijn o.a. REAAL Verzekeringen pakket of Ditzo pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteBloemendaal
Regionummer023 (+3123)
Inwoners Bloemendaal22296
Postcodes2060
BuurtenBloemendaal
Plaatsen nabijverzekering-Blaricum, inboedelverzekering-Bladel, polis-Binnenmaas, verzekeringspakket-Beverwijk, Beuningen en verzekeraar-Best
inboedelverzekering-bloemendaal

Inboedelverzekeringen vergelijken in Bloemendaal mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering dek je alle artikelen in huis. Van magnetron tot petten: goede dekking voor alle goederen. Wel zijn er uitzonderingen. Kort gezegd: alle artikelen die niet vastzitten aan het jouw woning. Als een item permanent vast zit aan de woning heb je een opstalverzekering nodig. Hedendaags zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van ABN AMRO tot aan Independer: de keuze is enorm. Premies schommelen tussen €5,5 tot wel €11,75. Het tarief wordt bepaald door o.a. het type polis, het totale verzekerde bedrag, postcode, hoogte eigen risico, woonobject, samenstelling huishouden, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Allianz afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (2060), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beveiliging van de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Direct de polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Bloemendaal)

De beste inboedelverzekering op maat

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. De vraag is, waar sluit ik het beste pakket af? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke woning en gezin is opzichzelfstaand. Geholpen door onze tool achterhaal je eenvoudig een goede inboedelverzekering die past bij jouw eisen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Hierbij kan je denken aan o.a. Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid) of misschien Reaal GGP (adviseur). Vind je dit lastig? Vergelijk direct, en vul jouw gegevens in. Aan de hand hiervan vergelijk je maatschappijen die in lijn zijn met jouw wensenpakket. Bij de fase hierna kan je de aanbieders rangschikken op onderwerpen als:

 • Abonnementstarieven
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 2060, 2061? Check nu via internet verzekeringsmaatschappijen en vindt de voordeligste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Bloemendaal

 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • ZLM Gezinspakket
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw inboedel verzekeren met een niet al te dure polis? Je maandelijkse vergoeding bedraagt soms wel €9,00 bij ZLM, ING of ABN AMRO. Door middel van een paar praktische tips ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Bloemendaal.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Waak voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als buitenhuisdekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Zit je op school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elk jaar weer.
Neem een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Populair: neem een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is veel goedkoper en maakt het administratief gemakkelijk. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met een ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij een insurance-maatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. In de regel heb je de keuze tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Bloemendaal vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook verwoestingen die jij zelf gemaakt hebt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend of: je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw. De meerwaarde van allrisk is een complete dekking. Je moet wel rekening houden met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout, Vogelenzang, Bennebroek.

Jouw inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buiten (uit huis). Zodoende zijn spullen op weg met zekerheid te gebruiken. Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een navigatieapparaat en drumstel.

‘Goed geholpen bij de overstap

V. de Bruijn, Bloemendaal (mei 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente