Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Bodegraven-Reeuwijk

Op zoek naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw spullen in Bodegraven-Reeuwijk (gemeente Bodegraven-Reeuwijk, Zuid-Holland)? Met behulp van zo’n inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade veroorzaakt door bijv. water, bliksem, vandalisme, storm. Bij bedrijven als Bovag, ZLM of InShared. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan linnengoed of denk aan een kapotte laptop. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Bodegraven-Reeuwijk sluit je af via onze adviestool. Denk aan polissen van Allsecur pakket maar ook Ditzo pakket. Vul alle velden in, en check de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteBodegraven-Reeuwijk
(Regio) nummer0348 (+31348)
Aantal inwoners Bodegraven-Reeuwijk33451
Postcodes2415
WijkenBodegraven
Plaatsen in de omgevingverzekering-Bloemendaal, inboedelverzekering-Blaricum, polis-Bladel, verzekeringspakket-Binnenmaas, Beverwijk en verzekeraar-Beuningen
inboedelverzekering-bodegraven-reeuwijk

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Bodegraven-Reeuwijk juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering dek je alle artikelen in jouw verblijf. Van vloerbedekking t/m cv-ketel: goede dekking voor alle goederen. Wat zijn uitzonderingen? Stelregel: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Als een item vast zit aan de woning, heb je een opstalverzekering nodig. Vandaag de dag vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Avéro Achmea tot aan Independer: er valt veel te kiezen. De prijzen per maand lopen op van €8,5 en ongeveer €15,75. Het bedrag dat je elke maand overmaakt berekenen ze aan de hand van onder andere type dekking, de financiële waarde van alle spullen, regio, je eigen bijdrage per schade, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), grootte van het huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar ING pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  In stap 1 voer je jouw postcode (2415), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Bodegraven-Reeuwijk)

De beste inboedelverzekering vinden

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Alleen, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elke case is weer anders. Dankzij de bovenstaande vergelijker check je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw wensen, en bij jouw budget. Dat kan zijn Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk) of Turien & Co Woonhuisverzekering Primair. Geen idee wat je moet doen? Begin meteen met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Zodoende vind je maatschappijen die matchen met jouw voorwaarden. Vervolgens kun je selecties maken op basis van bijvoorbeeld:

 • Maandbedrag
 • Dekking
 • Eigen bijdrage
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 2415? Bekijk nu aan de hand van onze module verzekeringsmaatschappijen en zoek de goedkoopste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Bodegraven-Reeuwijk

 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • Unigarant Woonpakket Plus
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw spullen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandelijkse premie kan oplopen tot wel €8,50 bij FBTO, Nederlanden van Nu of Bruns ten Brink. Aan de hand van de volgende handvatten kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Bodegraven-Reeuwijk.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een allrisk-dekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je een scholier? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de polissen, als je verzekering verlopen is.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Advies: ga voor een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is goedkoop en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook een reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een insurance-maatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. In veel gevallen moet je een keuze maken tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Bodegraven-Reeuwijk vergoedt in principe alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook beschadigingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: je stoot iemands laptop van tafel of: jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders. De waarde van een all risk-polis is een complete dekking. Het nadeel is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Bodegraven Noord, Bodegraven Centrum, Bodegraven Zuid, Nieuwerbrug Noord, Nieuwerbrug Zuid, Reeuwijk Dorp, Reeuwijk Brug, Driebruggen, Waarder.

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn waardevolle items op pad en buiten de woning verzekerd. We spreken hier van attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een e-reader & een kinderwagen.

‘Uitstekende informatie, snel geregeld

O. Kuipers, Bodegraven-Reeuwijk (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente