Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Aa en Hunze

Nieuwsgierig naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Aa en Hunze (gemeente Aa en Hunze, Drenthe)? Met behulp van zo’n inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade door o.a. storm, bliksem, brand, vandalisme. Onder andere bij ABN AMRO, Unigarant of ING. Denk aan schade aan frituurpan of denk aan schade aan sieraden. Het is niet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Aa en Hunze sluit je af via onze vergelijk module. Zo kun je dekkingen bekijken als De Goudse pakket en HEMA pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en check alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteAa en Hunze
(Net) nummer0592 (+31592)
Aantal inwoners Aa en Hunze25243
Postcodegebieden9463
BuurtenAnnen
Plaatsen nabijverzekering-Amstelveen, inboedelverzekering-Amersfoort, polis-Ameland, verzekeringspakket-Alphen-Chaam, Alphen aan den Rijn en verzekeraar-Almere
inboedelverzekering-aa-en-hunze

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Aa en Hunze november 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle spullen in jouw verblijf. Van spelcomputers t/m wasmachine: vrijwel alles is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Stelregel: alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Op het moment dat een ding vast aan het huis zit is dit gedekt binnen de opstal-module. Tegenwoordig vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Lancyr t/m Generali: je ziet door de bomen het bos niet meer. Tarieven fluctueren tussen de €4,25 tot aan €12,75. De maandelijkse premie berekenen ze aan de hand van zaken als het soort dekking, de financiële waarde van alle spullen, waar je woont, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woonobject, type gezin (met kinderen), (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: ABN AMRO dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Actuele info invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (9463), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Hoe veilig is de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Aa en Hunze)

De beste inboedelverzekering op maat

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Maar, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke woning en gezin is weer anders. Geholpen door de tool hierboven vind je snel een goede inboedelverzekering die matcht met jouw situatie, die ook nog eens niet te duur is. Hierbij kan je denken aan o.a. Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid) of Reaal Inboedel (adviseur). Onze tip: Vul de vergelijker in, en maak gebruik van de filters. Op basis daarvan kan je een keuze maken uit maatschappijen die matchen met de aanvraag die je doet. Bij de fase hierna kan je filteren op thema’s als:

 • Standaard prijs
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 9463? Vergelijk nu op deze site alle verzekeraars en selecteer de laagste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Aa en Hunze

 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • ANWB Woonpakket Plus
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw kostbaarheden afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandtarief kan oplopen tot wel €9,25 bij Verzekeruzelf.nl, Independer of Allsecur. Door middel van de onderstaande tipskan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Aa en Hunze.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een goedkoper maandtarief)
 4. Beperk oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een glasverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Zit je op school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, ieder jaar opnieuw.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en ontvang meer korting
Goed om te weten: neem een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is veel goedkoper en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor een motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsmaatschappij kan je het type dekking kiezen. In de regel heb je de keuze tussen een extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. De allrisk inboedelverzekering voor Aa en Hunze vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook verwoestingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Om je een idee te geven: je stoot iemands smartphone van tafel maar tevens: je morst frisdrank over het tapijt van iemand. De waarde van een all-risk pakket is een ruime dekking. Het nadeel is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Annen, Eext, Anloo, Gasteren, Anderen, Schipborg, Eexterveen, Spijkerboor, Nieuw-Annerveen, Oud-Annerveen, Annerveenschekanaal, Eexterveenschekanaal, Eexterzandvoort, Gasselte, Gasselternijveen, Gasselternijveenschemond, Gieten, Gieterveen, Rolde, Grolloo, Ekehaar.

De inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een buitenhuisdekking. Dankzij deze extra module zijn bezittingen op pad en buiten de woning verzekerd. Het betreft hier eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere filmapparatuur & drumstel.

‘Snelle service bij het afsluiten van mijn polis

V. van der Horst, Aa en Hunze (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente