Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Zuidhorn

Nieuwsgierig naar een goede inboedelverzekering voor jouw spullen in Zuidhorn (gemeente Zuidhorn, Groningen)? Door het afsluiten van een speciale inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen risico’s als wateroverlast, storm, diefstal, vandalisme. Onder andere bij Aon Direct, Huis In Eén Verzekeringen of OHRA. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan schilderwerk of denk aan een defecte laptop. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Zuidhorn ontdek je met behulp van onze adviestool. Zo kun je dekkingen bekijken als SNS pakket maar ook Generali pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en check de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteZuidhorn
(Regio) nummer0594 (+31594)
Inwoners Zuidhorn18794
Postcodegebieden9800
BuurtschappenWijk
Plaatsen in de buurtverzekering-Zoeterwoude, inboedelverzekering-Zoetermeer, polis-Zevenaar, verzekeringspakket-Zeist, Zeewolde en verzekeraar-Zederik
inboedelverzekering-zuidhorn

Inboedelverzekeringen vergelijken in Zuidhorn november 2023

Met een inboedelverzekering dek je alle spullen in huis. Van afzuigkap tot ook truien: een duidelijke dekking voor thuis. Wel zijn er uitzonderingen. Het zit zo: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. In het geval dat een artikel onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Op dit moment zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Avéro Achmea tot ook OHRA: er valt veel te kiezen. Premies lopen op van €7,5 en ongeveer €13,5. Het bedrag dat je elke maand overmaakt wordt bepaald door onder andere hoe uitgebreider de dekking is, het totale verzekerde bedrag, postcodegebied, je eigen bijdrage per schade, type woning, samenstelling huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Interpolis polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In stap 1 voer je jouw postcode (9800), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Online overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Zuidhorn)

De beste inboedelverzekering vinden

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Echter, waar sluit ik het beste pakket af? Dat is per situatie verschillend. Iedere situatie is weer anders. Dankzij de vergelijker ontdek je probleemloos een goede inboedelverzekering die past bij jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Denk aan Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering of wat te denken van Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk. Geen idee wat je moet doen? Start met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Op die manier vergelijk je verzekeringsbedrijven die in lijn zijn met jouw voorwaarden. Vervolgens kan je de aanbieders rangschikken op topics zoals:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 9800, 9801? Check nu via internet verzekeringsbedrijven en vindt de scherpste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Zuidhorn

 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • ANWB Woonpakket Plus
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw kostbaarheden afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandprijs is al snel zo’n €9,50 bij HEMA, Lancyr of Allsecur. Dankzij de volgende handvatten kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Zuidhorn.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een scherpe maandprijs)
 4. Waak voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een kostbaarhedenverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ga jij naar school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Gebruik de vergelijker, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Neem een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Advies: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is betaalbaar en maakt het administratief gemakkelijk. Een verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel is dit alles te combineren met een autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsbedrijf kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Meestal heb je 2 opties: een extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Zuidhorn biedt dekking tegen alle schades die onverwacht ontstaan. Ook defecten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend en: je gooit wijn over de bank van een familielid. Het gemak van een all-risk pakket is een complete dekking. Let wel op een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03.

Deze inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een module voor “buiten de deur”. Op die manier zijn kostbaarheden on the go en buiten de woning verzekerd. We spreken hier van eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een e-reader en jouw golfspullen.

‘Een gewoon goede verzekering gevonden, dank!

Y. van Beek, Zuidhorn (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente