Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Leudal

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Leudal (gemeente Leudal, Limburg)? Via een speciale inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen bijvoorbeeld blikseminslag, storm, vandalisme, diefstal. Bij ondernemingen als Allsecur, Unigarant of Interpolis. Denk aan schade aan tosti-ijzer en/of een kapotte koelkast. Het is niet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Leudal ontdek je via de vergelijkingstool. Denk aan polissen van ABN AMRO pakket maar ook Interpolis pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en ontdek alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteLeudal
(Net) nummer0475 (+31475)
Inwoners Leudal36140
Postcodes6088
BuurtschappenHeythuysen
Plaatsen nabijverzekering-Lelystad, inboedelverzekering-Leidschendam-Voorburg, polis-Leiderdorp, verzekeringspakket-Leiden, Leeuwarden en verzekeraar-Leerdam
inboedelverzekering-leudal

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Leudal november 2023

Dankzij een inboedelverzekering dek je alle kostbaarheden in jouw verblijf. Van sieraden tot pantalons: een goed en onbezorgd gevoel. Natuurlijk houdt het een keer op. Hoe het werkt: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Op het moment dat een product permanent vast zit aan de woning dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Vandaag de dag vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van ASR Verzekeringen tot De Goudse: er valt veel te kiezen. Premies variëren van €9,25 en €14,75. De maandelijkse premie berekenen ze aan de hand van factoren als het soort dekking, waarde inboedel, waar je woont, je eigen bijdrage per schade, het soort woning, aantal gezinsleden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Univé polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Prive details ingeven

  Vul jouw postcode (6088), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beveiliging van de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Leudal)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Alleen, wie biedt de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke case is verschillend. Met behulp van de polisvergelijker check je snel een goede inboedelverzekering die past bij jouw eisen, en bij jouw budget. Hierbij kan je denken aan o.a. Bovag Thuispakket (Allrisk) of misschien Univé Opstalverzekering (AR). Wat wij aanraden: Open de vergelijker, en maak gebruik van de filters. Hierdoor zie je alleen nog aanbieders die matchen met jouw eisen. Hierna selecteer je aan de hand van bijvoorbeeld:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 6088, 6089, 6093? Bekijk zelf via internet verzekeringsbedrijven en check de voordeligste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Leudal

 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • HEMA Inboedelverzekering
 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • Univé Woonpakket (EUG)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw spullen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandprijs bedraagt soms wel €9,75 bij Ditzo, InShared of DAK. Dankzij de volgende handvatten bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Leudal.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een lage verzekeringspremie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een glasverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je een scholier? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Gebruik de vergelijker, elk jaar weer.
Kies een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Tip: neem een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is veel goedkoper en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel sluit je dit tezamen af met een ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsmaatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Dikwijls heb je 2 opties: een extra uitgebreide polis, of de duurdere all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Leudal dekt eigenlijk alle gevallen van schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook defecten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Om je een idee te geven: jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw maar tevens: je stoot iemands kunstwerk van tafel. De meerwaarde van allrisk is zeer ruime polisvoorwaarden. Minpunt is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Heythuysen, Heibloem, Roggel, Neer, Nunhem, Haelen, Buggenum, Horn, Baexem, Kelpen-Oler, Grathem, Ell, Haler, Hunsel, Neeritter, Ittervoort.

Jouw inboedelverzekering kan je aanvullen met een module voor “buiten de deur”. Zo zijn eigendommen op pad met zekerheid te gebruiken. Het betreft hier eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een mobiele telefoon of een gehoorapparaat.

‘Een totale woonverzekering voor alles

K. Bosch, Leudal (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente