Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Borculo

Nieuwsgierig naar een goede inboedelverzekering voor jouw woning in Borculo (gemeente Berkelland, Gelderland)? Door het afsluiten van een speciale inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen zaken als inbraak, storm, brand, vandalisme. Bij ondernemingen als ASR Verzekeringen, Univé of Reaal. Denk aan schade aan sieraden of denk aan een beschadigde vloer. Het is geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Borculo sluit je af dankzij de inboedelverzekering-vergelijker. Bijvoorbeeld Allsecur pakket en ook Europeesche pakket. Voer jouw gegevens in, en check alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteBerkelland
(Regio) nummer0545 (+31545)
Bewoners Borculo44437
Postcodegebied7270
BuurtenBorculo
Naburige plaatsenverzekering-marienvelde, inboedelverzekering-ruurlo, polis-keijenborg, verzekering-vierakker, verzekeringspakket-hengelo en vorden
inboedelverzekering-borculo

Inboedelverzekeringen vergelijken in Borculo september 2023

Met een inboedelverzekering verzeker je alle goederen in je appartement. Van pc tot ook sjaals: een duidelijke dekking voor thuis. Wat zijn uitzonderingen? Samenvattend: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. In het geval dat iets aan de woning vast zit, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Momenteel vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Centraal Beheer tot ook Ditzo: je ziet door de bomen het bos niet meer. De maandelijkse premies schommelen tussen €6 en €10,75. De maandelijkse premie kent zijn oorsprong in o.a. het soort dekking, waarde inboedel, postcodegebied, eigen risico, het soort woning, type gezin (met kinderen), en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: HEMA inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Actuele info invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (7270), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Veiligheid van je huis

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen via internet

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Borculo)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, waar sluit ik het beste pakket af? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke woning en gezin is namelijk uniek. Geholpen door de bovenstaande vergelijker check je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die past bij jouw voorwaarden, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn Turien & Co Woonhuisverzekering Primair of juist Turien & Co Woonhuisverzekering Premium. Wat wij aanraden: Start met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Daardoor kan je een keuze maken uit verzekeraars die overeenkomen met je eigen uniek vraag. Vervolgens is een filtering te maken a.d.h.v. thema’s als:

 • Geschatte kosten
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 7270, 7271? Check nu aan de hand van onze module verzekeringsbedrijven en selecteer de laagste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Borculo

 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • HEMA Woonverzekering
 • ANWB Inboedelverzekering
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • Allsecur Compleet
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw bezittingen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandprijs ligt gemiddeld op zo’n €9,00 bij De Goudse, London Verzekeringen of ANWB. Met behulp van de volgende handvatten sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Borculo.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Ga oververzekering tegen. Vermijd eventueel extra verzekeringen als buitenhuisdekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Zit je op school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Gebruik de vergelijker, als je verzekering verlopen is.
Profiteer met een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Advies: kies een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is goedkoop en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met een brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeraar kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Doorgaans kan je kiezen voor een extra uitgebreide polis, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Borculo vergoedt vrijwel alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook beschadigingen die jij zelf gemaakt hebt. Je kunt dan denken aan: je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw maar tevens: een erfstuk laten vallen. Het pluspunt van allrisk is een complete dekking. Minpunt is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Borculo, Eibergen, Beltrum, Neede, Ruurlo.

Een inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buiten (uit huis). Niet gek, want zo zijn kostbaarheden op weg en buiten in goede handen. Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een spiegelreflexcamera en drumstel.

‘Ongelooflijk hoe makkelijk dat online gaat

I. Hoekstra, Borculo (september 2023)