Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Lelystad

Wil jij een betaalbare inboedelverzekering voor jouw spullen in Lelystad (gemeente Lelystad, Flevoland)? Via zo’n inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen zaken als vandalisme, brand, wateroverlast, storm. Bij partijen als Aon Direct, HEMA of Nationale Nederlanden. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan telefoon en/of een gestolen laptop. Deze module is niet een verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Lelystad sluit je af met behulp van onze vergelijk module. Bijvoorbeeld Verzekeruzelf.nl pakket en/of Lancyr pakket. Vul alle velden in, en check de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFlevoland
GemeenteLelystad
Netnummer0320 (+31320)
Aantal inwoners Lelystad76792
Postcodegebied8200
WijkenZuiderzeewijk
Plaatsen in de buurtverzekering-Leidschendam-Voorburg, inboedelverzekering-Leiderdorp, polis-Leiden, verzekeringspakket-Leeuwarden, Leerdam en verzekeraar-Leek
inboedelverzekering-lelystad

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Lelystad november 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je alle artikelen in huis. Van kookboeken t/m laptop: vrijwel alles is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Hoe het werkt: alle kostbaarheden die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Op het moment dat een product vast aan het huis zit dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Hedendaags zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Reaal tot Delta Lloyd: er is nogal wat keuze. De prijzen per maand variëren van €6,75 tot aan €13,5. De premie wordt bepaald door onder andere type dekking, het totale verzekerde bedrag, woonplaats, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), gezinssamenstelling, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: EAG Assuradeuren dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Prive details ingeven

  In stap 1 voer je jouw postcode (8200), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Online overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Lelystad)

De beste inboedelverzekering vinden

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Maar, waar sluit ik het beste pakket af? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Voor iedereen is dat verschillend. Dankzij de tool hierboven detecteer je eenvoudig een goede inboedelverzekering die past bij jouw eisen, tegen een betaalbare premie. Bijvoorbeeld Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid of juist Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet. Geen idee wat je moet doen? Vul de vergelijker in, en vul alles zo compleet mogelijk in. Hierdoor kan je een keuze maken uit aanbieders die overeenkomen met jouw zoekopdracht. Bij de fase hierna selecteer je aan de hand van topics zoals:

 • Maandbedrag
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 8200, 8202, 8203, 8211, 8212, 8218, 8219, 8221, 8222, 8223, 8224, 8225, 8226, 8231, 8232, 8233, 8239, 8241, 8242, 8243, 8244, 8245? Vergelijk nu op deze site alle verzekeraars en zoek de beste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Lelystad

 • Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw inboedel verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandbedrag ligt gemiddeld op zo’n €10,25 bij Zelf, Nederlanden van Nu of BLG wonen. Aan de hand van de volgende handvatten ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Lelystad.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als buitenhuisdekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je een scholier? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk aanbieders, als je verzekering verlopen is.
Profiteer met een verzekeringspakket voor extra voordeel
Adviseur: neem een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is goedkoop en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket behelst meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens zijn er mogelijkheden voor een autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij een verzekeraar is er keuze uit verschillende dekkingen. Dikwijls heb je 2 opties: de zogeheten uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Lelystad dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht ontstaan. Ook defecten die jij zelf gemaakt hebt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid en ook: jij maakt krassen op de auto van iemand anders. Het gemak van een all-risk pakket is zeer complete modules. Het nadeel is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Zuiderzeewijk, Atolwijk, BD Bedrijven Lelystad Noord, Centrumzone Wijk1, Overijsselse Hout, Gelderse Hout, Industrieterrein Oostervaart, Schepenwijk Noord, Schepenwijk Oost, Schepenwijk West, Schepenwijk Zuid, Houtribhoogte, Zuigerplaspark, Landstrekenwijk, Villapark Hollandse Hout, Lelystad-Haven, Uilenweg, Industrieterrein Noordersluis, Boswijk, Aterwijk, Landerijen, Flevobos, Arande Noord, Arande West, Arande Oost, Arande Zuid, Arande Midden, Hollandse Hout, Industrieterrein Flevopoort, Kofschip, Stadscentrum Noord, Stadscentrum Zuid, Stadscentrum, Het Ravelijn, Visvijverbos, Runderweg, Zeeasterweg, Vlotgrasweg, Eendenweg, Vogelweg, Pijlstaartweg, Bedrijvenpark Larserpoort, Oostvaardersplassen, Markermeer.

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een module voor “buiten de deur”. Dankzij deze extra module zijn kostbaarheden op pad en buitenshuis verzekerd. Het betreft hier eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een laptop en een rollator.

‘Prettig, alle verzekeraars in een overzicht

B. van Leeuwen, Lelystad (november 2023)