Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Nunhem

Wil jij een goedkope inboedelverzekering voor jouw woning in Nunhem (gemeente Leudal, Limburg)? Met behulp van deze inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen risico’s als vandalisme, storm, blikseminslag, diefstal. Bij ondernemingen als Aegon, ZLM of Interpolis. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan medische apparatuur of bijvoorbeeld een gestolen laptop. Het is geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Nunhem sluit je af via de vergelijkingstool. Bijvoorbeeld Unigarant pakket of Delta Lloyd pakket. Vul alle velden in, en raadpleeg alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteLeudal
(Regio) nummer0475 (+31475)
Inwoners Nunhem36140
Postcodegebied6083
BuurtenHeythuysen
Naburige plaatsenverzekering-buggenum, inboedelverzekering-haelen, polis-sint-odilienberg, verzekering-vlodrop, verzekeringspakket-herkenbosch en melick
inboedelverzekering-nunhem

Inboedelverzekeringen vergelijken in Nunhem juli 2024

Met een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle producten in een woongelegenheid. Van vazen tot ook schrijfmachine: een goed en onbezorgd gevoel. Wat valt hier wel en niet onder? Samenvattend: alle spullen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Wanneer iets permanent vast zit aan de woning dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Vandaag de dag zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van REAAL Verzekeringen tot en met InShared: je ziet door de bomen het bos niet meer. De kosten schommelen tussen €9 tot ruim €11. Het tarief kent zijn oorsprong in onder andere dekking (hoe uitgebreid, all-risk), het totale verzekerde bedrag, woonplaats, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woonobject, samenstelling huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Europeesche inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw postcode (6083), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Nunhem)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Echter, wie biedt de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elke case is opzichzelfstaand. Via onze tool vind je probleemloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw voorwaarden, die ook nog eens niet te duur is. Denk aan Unigarant Opstalverzekering of wellicht Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid). Vind je dit lastig? Vergelijk direct, en vul jouw gegevens in. Op die manier kan je een keuze maken uit aanbieders die in lijn zijn met jouw voorwaarden. Daarna is een filtering te maken a.d.h.v. topics zoals:

 • Standaard prijs
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een passende inboedelverzekering in postcodegebied 6083? Vergelijk direct aan de hand van onze module alle verzekeraars en vindt de beste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Nunhem

 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • Reaal GGP (adviseur)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • Univé Woonpakket (AR)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw inboedel tegen een betaalbare premie verzekeren? Je maandelijkse vergoeding is al snel zo’n €13,50 bij Generali, REAAL Verzekeringen of Bovag. Met behulp van de onderstaande tipskan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Nunhem.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Ga oververzekering tegen. Schakel optioneel modules uit als een kostbaarhedenverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je een scholier? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Gebruik de vergelijker, elk jaar weer.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en ontvang meer korting
Advies: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis biedt korting en maakt het administratief gemakkelijk. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel zijn er mogelijkheden voor een gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een assuradeur kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Vaak zijn er twee smaken: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Nunhem vergoedt in principe alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook verwoestingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Zaken als: je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman maar tevens: uw hond bijt in het been van de postbezorger. Het voordeel van allrisk is een complete dekking. Let wel op gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Heythuysen, Heibloem, Roggel, Neer, Nunhem, Haelen, Buggenum, Horn, Baexem, Kelpen-Oler, Grathem, Ell, Haler, Hunsel, Neeritter, Ittervoort.

Een inboedelverzekering is uit te breiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Dankzij deze extra module zijn eigendommen in de tuin en buiten de woning verzekerd. We spreken hier van kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een tablet + een gehoorapparaat.

‘Niet de goedkoopste, maar wel gewoon goed

P. van Vliet, Nunhem (juli 2024)