Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Kelpen-Oler

Wil jij een passende inboedelverzekering voor jouw woning in Kelpen-Oler (gemeente Leudal, Limburg)? Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen risico’s als vandalisme, storm, brand, bliksem. Bijvoorbeeld bij DAK, EAG Assuradeuren of nowGo. Je kunt dan denken aan schade aan laptop of contant geld en waardebonnen. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Kelpen-Oler detecteer je door gebruik te maken van onze eenvoudige vergelijker. Bijvoorbeeld Avéro Achmea pakket maar ook OHRA pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en raadpleeg alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteLeudal
Netnummer0495 (+31495)
Aantal inwoners Kelpen-Oler36140
Postcodes6037
BuurtenHeythuysen
Plaatsen in de regioverzekering-ospel, inboedelverzekering-nederweert-eind, polis-sterksel, verzekering-budel-schoot, verzekeringspakket-gastel en soerendonk
inboedelverzekering-kelpen-oler

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Kelpen-Oler mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle producten in je appartement. Van serviesgoed t/m hoeden: een goed en onbezorgd gevoel. Wel zijn er uitzonderingen. Concreet: alle artikelen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Wanneer een product onlosmakelijk verbonden is aan het huis heb je een opstalverzekering nodig. Tegenwoordig kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Unigarant tot ook FBTO: er valt veel te kiezen. De maandelijkse premies variëren van €9,75 tot ruim €12,75. Het tarief wordt bepaald door onder andere het soort dekking, de financiële waarde van alle spullen, waar je woont, het gekozen eigen risico, het soort woning, grootte van het huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Allsecur inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (6037), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Kelpen-Oler)

De beste inboedelverzekering op maat

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Alleen, wie biedt de beste polis? Dat verschilt per persoon. Iedere situatie is uniek en moet individueel berekend worden. Met behulp van de tool hierboven ontdek je eenvoudig een goede inboedelverzekering die past bij jouw voorwaarden, en bij jouw budget. Bijvoorbeeld Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid) of wat te denken van Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid). Onze tip: Vul de vergelijker in, en beantwoord de gestelde vragen. Zodoende vind je verzekeraars die overeenkomen met de aanvraag die je doet. Bij de fase hierna selecteer je aan de hand van bijvoorbeeld:

 • Maandbedrag
 • Type dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 6037? Vergelijk nu aan de hand van onze module alle maatschappijen en check de laagste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Kelpen-Oler

 • InShared Inboedelverzekering
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • nowGo Opstalverzekering Comfort
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw kostbaarheden verzekeren met een goedkope polis? Je maandelijkse vergoeding kan oplopen tot wel €13,00 bij Verzekeruzelf.nl, REAAL Verzekeringen of Centraal Beheer. Met behulp van de volgende handvatten bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Kelpen-Oler.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een lage verzekeringspremie)
 4. Ga oververzekering tegen. Schakel optioneel modules uit als een all risk polis, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Studeer je nog? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de polissen, als je verzekering verlopen is.
Kies een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Belangrijk: neem een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is veel goedkoper en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens is dit alles te combineren met een brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Via de verzekeraar is er keuze uit verschillende dekkingen. In de regel zijn er twee smaken: de zogeheten uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Kelpen-Oler staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook beschadigingen die een gezinslid heeft gemaakt. Je kunt dan denken aan: je kind schiet een deuk in de auto van de buurman en ook: jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman. Het voordeel van zo’n all-risk verzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Je moet wel rekening houden met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Heythuysen, Heibloem, Roggel, Neer, Nunhem, Haelen, Buggenum, Horn, Baexem, Kelpen-Oler, Grathem, Ell, Haler, Hunsel, Neeritter, Ittervoort.

Je inboedelverzekering kan je nog completer maken met een dekking voor buiten (uit huis). Zodoende zijn spullen in de tuin en buiten huis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera en een rollator.

‘Handige bespaartips voor inboedelverzekeringen

R. van der Velden, Kelpen-Oler (mei 2024)