Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Leiderdorp

Nieuwsgierig naar een goede inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Leiderdorp (gemeente Leiderdorp, Zuid-Holland)? Aan de hand van de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen bijvoorbeeld vandalisme, storm, bliksem, water. Onder andere bij ABN AMRO, EAG Assuradeuren of ING. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan tosti-ijzer of denk aan een defecte TV. Deze module is niet een verplichting, maar wel aan te raden! De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Leiderdorp ontdek je door gebruik te maken van onze vergelijk module. Aanbieder zijn o.a. Allianz pakket of InShared pakket. Voer jouw gegevens in, en check alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteLeiderdorp
Netnummer071 (+3171)
Inwoners Leiderdorp26968
Postcodes2350
BuurtschappenWijk
Naburige plaatsenverzekering-Leiden, inboedelverzekering-Leeuwarden, polis-Leerdam, verzekeringspakket-Leek, Lansingerland en verzekeraar-Langedijk
inboedelverzekering-leiderdorp

Inboedelverzekeringen vergelijken in Leiderdorp mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in een woongelegenheid. Van vriezer tot ook hobby-artikelen: een duidelijke dekking voor thuis. Wat zijn uitzonderingen? Samenvattend: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. Op het moment dat een item vast aan het huis zit dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Hedendaags zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Aegon tot NowGo: de keuze is enorm. Premies liggen gewoonlijk tussen €5 en ongeveer €16,25. De premie wordt berekend op basis van onder andere het soort dekking, het totale verzekerde bedrag, postcodegebied, welk eigen risico je bereid bent te dragen, soort huis, type gezin (met kinderen), en of je huis extra beveiligd is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Allsecur polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw postcode (2350), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Online overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Leiderdorp)

De beste inboedelverzekering vinden

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Maar, wat is de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elk huishouden is weer anders. Aan de hand van de polisvergelijker detecteer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die matcht met jouw eisen, die ook nog eens niet te duur is. Bijvoorbeeld Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk) of Ditzo Woonverzekering (Allrisk). Moeite met kiezen? Vul de vergelijker in, en vul alles zo compleet mogelijk in. Hierdoor kan je een keuze maken uit verzekeraars die rijmen met je eigen uniek vraag. In de volgende stap kan je filteren op thema’s als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 2350, 2351, 2352, 2353? Vergelijk nu met onze tool verzekeringsbedrijven en selecteer de goedkoopste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Leiderdorp

 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw eigendommen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandbedrag is al snel zo’n €9,75 bij Verzekeruzelf.nl, London Verzekeringen of BLG wonen. Geholpen door de volgende handvatten sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Leiderdorp.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een lage verzekeringspremie)
 4. Voorkom oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een allrisk-dekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je een scholier? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk aanbieders, elk jaar weer.
Neem een verzekeringspakket voor extra voordeel
Tip: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is financieel interessant en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor een rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsbedrijf kan je het type dekking kiezen. Vaak kan je kiezen voor een extra uitgebreide polis, of een all-risk dekking. De allrisk inboedelverzekering voor Leiderdorp vergoedt in principe alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook defecten die een gezinslid heeft gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je gooit bier over de bank van een vriend maar tevens: je morst wijn over de bank van een familielid. Het pluspunt van zo’n all-risk verzekering is zeer complete modules. Je hebt echter wel te maken met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02.

Je inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn waardevolle items op pad en buitenshuis verzekerd. Het betreft hier attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een tablet of een muziekinstrument.

‘Een onbezorgd gevoel

B. Hoekstra, Leiderdorp (mei 2024)