Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Leerdam

Wil jij een goedkope inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Leerdam (gemeente Leerdam, Zuid-Holland)? Door het afsluiten van de welbekende inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen zaken als inbraak, vandalisme, water, brand. Onder andere bij ABN AMRO, Europeesche of ING. Je kunt dan denken aan schade aan babyfoon of wat te denken van een defecte laptop. Het is niet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Leerdam detecteer je aan de hand van de vergelijkingstool. Denk aan polissen van De Goudse pakket en/of OHRA pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteLeerdam
Regionummer0345 (+31345)
Inwoners Leerdam20711
Postcodegebied4140
WijkenLeerdam
Plaatsen in de regioverzekering-Leek, inboedelverzekering-Lansingerland, polis-Langedijk, verzekeringspakket-Landsmeer, Landgraaf en verzekeraar-Landerd
inboedelverzekering-leerdam

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Leerdam juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle eigendommen in de woning. Van kookboeken t/m pantalons: een duidelijke dekking voor thuis. Wat is hier de criteria? Het zit zo: alle kostbaarheden die je los in huis hebt staan. Op het moment dat een ding aan de woning vast zit, is dit gedekt binnen de opstal-module. Vandaag de dag kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van ABN AMRO t/m Independer: er is nogal wat keuze. Premies variëren van €7 en €12,5. De premie berekenen ze aan de hand van zaken als het type polis, het totale verzekerde bedrag, postcodegebied, welk eigen risico je bereid bent te dragen, type woning, aantal gezinsleden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Aegon polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Prive details ingeven

  Vul jouw postcode (4140), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Leerdam)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Echter, waar sluit ik het beste pakket af? Dat verschilt per persoon. Voor iedereen is dat weer anders. Met behulp van onze tool vind je moeiteloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw voorwaarden, tegen een betaalbare premie. Denk aan Reaal Opstalverzekering Allrisk of wellicht Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid. Vind je dit lastig? Vergelijk direct, en schets jouw situatie. Zodoende zie je alleen nog verzekeringsbedrijven die rijmen met jouw wensenpakket. Bij de fase hierna selecteer je aan de hand van onderwerpen als:

 • Maandbedrag
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 4140, 4141, 4142, 4143? Check nu aan de hand van onze module alle verzekeraars en vindt de beste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Leerdam

 • FBTO Woonhuisverzekering
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • Aegon Inboedel Allrisk
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)
 • HEMA Opstalverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw eigendommen goedkoop verzekeren? Het maandtarief bedraagt soms wel €12,75 bij Huis In Eén Verzekeringen, InShared of Centraal Beheer. Middels enkele nuttige adviezen bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Leerdam.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Voorkom oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een glasverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je een scholier? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de polissen, nadat je contract is verlopen.
Profiteer met een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Advies: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis biedt korting en overzichtelijk. Een verzekeringspakket bevat vaak de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met een gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand, huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeraar kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Doorgaans heb je 2 opties: een extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Leerdam dekt eigenlijk alle gevallen van schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook schade die jij zelf gemaakt hebt. Je kunt dan denken aan: jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw en: de hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw. Het gemak van zo’n all-risk verzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Je hebt echter wel te maken met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Leerdam.

Een inboedelverzekering is uit te breiden met een module voor “buiten de deur”. Zodoende zijn waardevolle items op pad en buiten huis verzekerd. Het betreft hier attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een fotocamera of viool.

‘Een polis zonder kleine lettertjes, top!

I. van den Bosch, Leerdam (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente