Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Horn

Nieuwsgierig naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw woning in Horn (gemeente Leudal, Limburg)? Via een speciale inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen bijvoorbeeld vandalisme, water, bliksem, storm. Bij bedrijven als ASR Verzekeringen, ZLM of ING. Je kunt dan denken aan schade aan ijskast of bijvoorbeeld gestolen sieraden. Deze module is niet een verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Horn bekijk je door gebruik te maken van de vergelijkingstool. Denk aan SNS pakket en FBTO pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteLeudal
Regionummer0475 (+31475)
Aantal inwoners Horn36140
Postcodegebied6085
WijkenHeythuysen
Plaatsen in de regioverzekering-nunhem, inboedelverzekering-buggenum, polis-haelen, verzekering-montfort, verzekeringspakket-sint-odilienberg en herkenbosch
inboedelverzekering-horn

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Horn november 2023

Via een inboedelverzekering verzeker je alle kostbaarheden in huis. Van vriezer tot aan laptop: een duidelijke dekking voor thuis. Wel zijn er uitzonderingen. Concreet: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Zodra een artikel vast zit aan de woning, heb je een opstalverzekering nodig. Momenteel kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Unigarant tot en met FBTO: de keuze is enorm. De maandelijkse premies lopen op van €9 tot ruim €12,25. De premie wordt berekend op basis van onder andere hoe uitgebreider de dekking is, het totale verzekerde bedrag, postcode, het gekozen eigen risico, het soort woning, type gezin (met kinderen), en of je huis extra beveiligd is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: FBTO inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Als eerste vul je jouw postcode (6085), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Details over je huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beveiliging van de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Horn)

De beste inboedelverzekering

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat is per situatie verschillend. Iedere situatie is namelijk uniek. Geholpen door de bovenstaande vergelijker detecteer je moeiteloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw situatie, tegen een betaalbare premie. Bijvoorbeeld InShared Opstalverzekering of juist Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet. Moeite met kiezen? Vul de vergelijker in, en maak gebruik van de filters. Daardoor zie je alleen nog verzekeringsbedrijven die passen bij jouw wensen. In de volgende stap is een filtering te maken a.d.h.v. bijvoorbeeld:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 6085? Vergelijk nu op deze site verzekeringsbedrijven en zoek de beste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Horn

 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Woonverzekering Comfort
 • ANWB Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw eigendommen verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandtarief is al snel zo’n €7,25 bij Unigarant, InShared of Bruns ten Brink. Aan de hand van deze tips hieronder ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Horn.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (krijg extra korting op de prijs)
 4. Beperk oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een allrisk-dekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Studeer je nog? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Gebruik de vergelijker, elk jaar weer.
Ga voor een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Belangrijk: ga voor een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is betaalbaar en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket behelst meestal de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met een reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een insurance-maatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. Dikwijls zijn er twee smaken: een extra uitgebreide polis, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Horn vergoedt vrijwel alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook beschadigingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: je gooit rode wijn over de bank van een familielid en: je stoot iemands vaas van tafel. Het pluspunt van allrisk is een zeer uitgebreide dekking. Minpunt is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Heythuysen, Heibloem, Roggel, Neer, Nunhem, Haelen, Buggenum, Horn, Baexem, Kelpen-Oler, Grathem, Ell, Haler, Hunsel, Neeritter, Ittervoort.

Jouw inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buitenshuis. Niet gek, want zo zijn eigendommen op pad en buitenshuis verzekerd. Het betreft hier attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een fotocamera en een muziekinstrument.

‘Mijn woning in goede handen

R. Willems, Horn (november 2023)