Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Haarle

Nieuwsgierig naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw spullen in Haarle (gemeente Hellendoorn, Overijssel)? Via deze inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade veroorzaakt door bijv. brand, bliksem, water, vandalisme. Bijvoorbeeld bij DAK, EAG Assuradeuren of SNS. Je kunt dan denken aan schade aan droger en/of een defecte wasmachine. Deze module is niet een verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Haarle sluit je af met behulp van onze vergelijk module. Denk aan polissen van Centraal Beheer pakket maar ook Ditzo pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en vergelijk alle pakketten en aanbieders.


ProvincieOverijssel
GemeenteHellendoorn
(Net) nummer0548 (+31548)
Aantal inwoners Haarle35651
Postcodegebied7448
BuurtschappenHellendoorn
Plaatsen in de buurtverzekering-nijverdal, inboedelverzekering-steenenkamer, polis-bathmen, verzekering-diepenveen, verzekeringspakket-okkenbroek en lettele
inboedelverzekering-haarle

Inboedelverzekeringen vergelijken in Haarle april 2020

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle spullen in huis. Van kruiden tot en met relaxfauteuil: een goed en onbezorgd gevoel. Wat zijn uitzonderingen? Stelregel: alle spullen die je los in huis hebt staan. Op het moment dat een product vast aan het huis zit heb je een opstalverzekering nodig. Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van Univé tot Generali: er is nogal wat keuze. Premies variëren van €9,25 en €15. De maandelijkse premie wordt bepaald door bijvoorbeeld hoe uitgebreider de dekking is, het totale verzekerde bedrag, postcodegebied, het gekozen eigen risico, het soort woning, type gezin (met kinderen), en of je huis extra beveiligd is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: ANWB april 2020.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In de basis voer je jouw postcode (7448), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Haarle)

De beste inboedelverzekering vinden

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Echter, wie biedt de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elk huishouden is weer anders. Dankzij de tool hierboven achterhaal je moeiteloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw situatie, tegen een betaalbare premie. Bijvoorbeeld Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid) of misschien Reaal Inboedel (adviseur). Onze tip: Begin meteen met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Daardoor vind je maatschappijen die overeenkomen met jouw wensenpakket. In de volgende stap kan je filteren op zaken als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 7448? Vergelijk nu online alle verzekeraars en check de voordeligste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Haarle

 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk
 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • Generali Woonhuisverzekering
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw eigendommen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandelijkse premie is doorgaans ongeveer €7,75 bij Zelf, OHRA of Allianz. Via deze tips hieronder kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Haarle.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Beperk oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een kostbaarhedenverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je een scholier? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de polissen, als je verzekering verlopen is.
Profiteer met een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Advies: ga voor een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is goedkoop en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met een gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeraar is er keuze uit verschillende dekkingen. Doorgaans heb je 2 opties: een extra uitgebreide polis, of de volledige all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Haarle biedt dekking tegen alle schades die onverwacht ontstaan. Ook schade die iemand in huis heeft veroorzaakt. Zaken als: jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders of: je morst bier over het tapijt van een vriend. Het voordeel van allrisk is zeer complete modules. Het nadeel is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Hellendoorn, Nijverdal Noord, Nijverdal West, Nijverdal Oost, Buitengebied, Kruidenwijk, Haarle, Daarle, Daarlerveen.

Je inboedelverzekering kan je aanvullen met dekkingen voor “buiten” de woning. Zo zijn bezittingen op weg en buitenshuis verzekerd. Het betreft hier attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een filmcamera of een gehoorapparaat.

‘Nooit meer zorgen over de polis

Z. de Lange, Haarle (april 2020)