Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Leiden

Op zoek naar een goede inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Leiden (gemeente Leiden, Zuid-Holland)? Via een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen bijvoorbeeld storm, water, vandalisme, brand. Onder andere bij DAK, EAG Assuradeuren of ING. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. klokken of bijvoorbeeld een kapotte computer. Het is geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Leiden ontdek je via onze eenvoudige vergelijker. Aanbieder zijn o.a. Allianz pakket en/of HEMA pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en ontdek de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteLeiden
Regionummer071 (+3171)
Aantal inwoners Leiden122561
Postcodegebieden2300
BuurtschappenBinnenstad-Zuid
Plaatsen in de omgevingverzekering-Leeuwarden, inboedelverzekering-Leerdam, polis-Leek, verzekeringspakket-Lansingerland, Langedijk en verzekeraar-Landsmeer
inboedelverzekering-leiden

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Leiden mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je direct alle spullen in je appartement. Van stoffering tot hobby-artikelen: goede dekking voor alle goederen. Wel zijn er uitzonderingen. Stelregel: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. In het geval dat een item vast zit aan de woning, is dit gedekt binnen de opstal-module. Vandaag de dag zijn er flink wat aanbieders. Van Allianz tot en met OHRA: je ziet door de bomen het bos niet meer. Premies lopen op van €7,25 tot ruim €10,5. De premie berekenen ze aan de hand van zaken als hoe uitgebreider de dekking is, verzekerd bedrag, postcode, hoogte eigen risico, woonobject, samenstelling huishouden, en of je huis extra beveiligd is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Allianz polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  In de basis voer je jouw postcode (2300), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen via internet

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Leiden)

De beste inboedelverzekering vinden

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. De vraag is, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat hangt af van vele zaken. Elk huishouden is verschillend. Geholpen door de tool hierboven vind je probleemloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw situatie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Denk aan EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk) of juist Lancyr Inboedelverzekering. Wat wij aanraden: Begin meteen met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Daardoor vind je maatschappijen die matchen met jouw eisen. Hierna kan je de aanbieders rangschikken op bijvoorbeeld:

 • Standaard prijs
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een passende inboedelverzekering in postcodegebied 2300, 2301, 2302, 2303, 2311, 2312, 2313, 2314, 2315, 2316, 2317, 2318, 2321, 2322, 2323, 2324, 2331, 2332, 2333, 2334? Vergelijk direct aan de hand van onze module alle maatschappijen en vindt de voordeligste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Leiden

 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering
 • Univé Woonpakket (AR)
 • ANWB Inboedelverzekering
 • ANWB Opstalverzekering
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • InShared Inboedelverzekering
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw inboedel afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandelijkse premie is doorgaans ongeveer €7,25 bij Europeesche, ING of Bovag. Geholpen door enkele nuttige adviezen kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Leiden.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Ga oververzekering tegen. Zet eventueel onnodige modules uit een kostbaarhedenverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Studeer je nog? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Gebruik de vergelijker, nadat je contract is verlopen.
Neem een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Advies: ga voor een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is financieel interessant en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms sluit je dit tezamen af met een ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsbedrijf is er keuze uit verschillende dekkingen. In veel gevallen kan je kiezen voor een extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Leiden staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht ontstaan. Ook fouten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman of: je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw. Het gemak van allrisk is een ruime dekking. Minpunt is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Binnenstad-Zuid, Binnenstad-Noord, Stationsdistrict, Leiden-Noord, Roodenburgerdistrict, Bos- en Gasthuisdistrict, Morsdistrict, Boerhaavedistrict, Merenwijkdistrict, Stevenshofdistrict.

Een inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buitenshuis. Dankzij deze extra module zijn waardevolle items op pad en buitenshuis verzekerd. Hierbij gaat het dan om eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een mobiele telefoon & viool.

‘Een polis afgestemd op mijn situatie

O. van de Brink, Leiden (mei 2024)