Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Musselkanaal

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Musselkanaal (gemeente Stadskanaal, Groningen)? Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen bijvoorbeeld vandalisme, brand, bliksem, water. Bij bedrijven als Avéro Achmea, Univé of ING. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. vloerbedekking of een beschadigde vloer. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Musselkanaal ontdek je met behulp van de inboedelverzekering-vergelijker. Bijvoorbeeld REAAL Verzekeringen pakket maar ook Europeesche pakket. Voer jouw gegevens in, en vergelijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteStadskanaal
Regionummer0599 (+31599)
Aantal inwoners Musselkanaal32621
Postcodegebied9580
BuurtschappenStadskanaal
Plaatsen in de buurtverzekering-exloerveen, inboedelverzekering-1e-exloermond, polis-2e-exloermond, verzekering-sellingen, verzekeringspakket-veelerveen en zandberg
inboedelverzekering-musselkanaal

Inboedelverzekeringen vergelijken in Musselkanaal april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle eigendommen in je appartement. Van gordijnen tot keukentafel: bijna de hele inboedel is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Om het duidelijker te maken: alle artikelen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zodra een ding permanent vast zit aan de woning dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Vandaag de dag zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Nationale Nederlanden t/m De Goudse: er valt veel te kiezen. Premies variëren van €7,75 en €10,25. De premie komt tot stand door onder andere dekking (hoe uitgebreid, all-risk), waarde inboedel, regio, het gekozen eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), type gezin (met kinderen), en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: FBTO april 2024.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (9580), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Details over je huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Online polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Musselkanaal)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. De vraag is, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elk huishouden is namelijk uniek. Aan de hand van de vergelijker vind je snel een goede inboedelverzekering die matcht met jouw positie, en jouw financiële plaatje. Bijvoorbeeld Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet of HEMA Inboedelverzekering. Geen idee wat je moet doen? Vergelijk direct, en vul jouw gegevens in. Zodoende kan je een keuze maken uit aanbieders die passen bij je eigen uniek vraag. In de volgende stap kan je de aanbieders rangschikken op zaken als:

 • Maandbedrag
 • Type dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 9580, 9581? Check nu online alle verzekeraars en vindt de scherpste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Musselkanaal

 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • Generali Woonhuisverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • Unigarant Woonpakket Plus
 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget
 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw spullen tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandbedrag is al snel zo’n €11,00 bij Zelf, London Verzekeringen of Bovag. Dankzij deze tips hieronder bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Musselkanaal.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Schakel optioneel modules uit als een allrisk-dekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ga jij naar school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, nadat je contract is verlopen.
Ga voor een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Adviseur: informeer naar het verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is goedkoop en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met een autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een insurance-maatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. In veel gevallen heb je de keuze tussen een extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Musselkanaal vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht ontstaan. Ook fouten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je morst een glas cola over de bank van de buurman maar tevens: jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw. De meerwaarde van zo’n all-risk verzekering is een complete dekking. Het nadeel is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Stadskanaal, Musselkanaal, Onstwedde, Mussel, Alteveer.

De inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buitenshuis. Niet gek, want zo zijn eigendommen onderweg en buiten in goede handen. Het betreft hier spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een navigatieapparaat + sportuitrusting.

‘Duidelijke prijzen en voorwaarden vergelijken

Q. van den Velde, Musselkanaal (april 2024)