Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Smallingerland

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw huis in Smallingerland (gemeente Smallingerland, Friesland)? Via deze inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen risico’s als wateroverlast, brand, diefstal, blikseminslag. Bij bedrijven als Aon Direct, ZLM of REAAL Verzekeringen. Denk aan schade aan verwarming of bijvoorbeeld schade aan keukenapparatuur. Het is niet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Smallingerland ontdek je dankzij onze adviestool. Denk aan Verzekeruzelf.nl pakket en/of Generali pakket. Voer jouw gegevens in, en vergelijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteSmallingerland
Regionummer0512 (+31512)
Inwoners Smallingerland55439
Postcodes9214
WijkenDrachten
Naburige plaatsenverzekering-Sluis, inboedelverzekering-Sliedrecht, polis-Sittard-Geleen, verzekeringspakket-Sint-Michielsgestel, Sint Anthonis en verzekeraar-Simpelveld
inboedelverzekering-smallingerland

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Smallingerland november 2023

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle artikelen in huis. Van gordijnrails tot ook lingerie: een duidelijke dekking voor thuis. Wat is hier de criteria? Om het duidelijker te maken: alle artikelen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zodra iets onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Momenteel kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van ABN AMRO tot en met HEMA: de keuze is enorm. Tarieven liggen gewoonlijk tussen €7,25 en €12,25. De premie wordt berekend op basis van zaken als hoe uitgebreider de dekking is, waarde inboedel, postcodegebied, hoogte eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), samenstelling huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over OHRA dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  In de basis voer je jouw postcode (9214), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Details over je huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Smallingerland)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Wat jij je misschien afvraagt, wie biedt de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Iedere situatie is verschillend. Met behulp van de bovenstaande vergelijker ontdek je snel een goede inboedelverzekering die matcht met jouw situatie, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn Unigarant Inboedelverzekering of Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid). Wat wij aanraden: Vergelijk direct, en vul alles zo compleet mogelijk in. Aan de hand hiervan beperk je je tot aanbieders die in lijn zijn met jouw wensen. Hierna kan je de aanbieders rangschikken op onderwerpen als:

 • Standaard prijs
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 9214? Check nu online verzekeringsbedrijven en selecteer de goedkoopste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Smallingerland

 • HEMA Inboedelverzekering
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)
 • Allsecur Compleet
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • ANWB Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de bezittingen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandtarief bedraagt soms wel €10,75 bij FBTO, Independer of BLG wonen. Door middel van enkele nuttige adviezen ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Smallingerland.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Voorkom oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een glasverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je student? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de polissen, als je verzekering verlopen is.
Neem een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Belangrijk: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is goedkoop en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket behelst meestal de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel sluit je dit tezamen af met een brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsbedrijf bepaal jij altijd zelf het type dekking. In veel gevallen kan je kiezen voor de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Smallingerland vergoedt in principe alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook verwoestingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend of: jouw hond bijt een bank kapot. Het gemak van een all risk inboedelverzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Let wel op een wat hogere premie. Zie wat er kan in Drachten, Overig Smallingerland.

Een inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn spullen in de tuin met zekerheid te gebruiken. Het gaat hier om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld filmapparatuur en sportuitrusting.

‘Afspraken worden nagekomen, bedankt!

I. van den Brink, Smallingerland (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente