Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Sliedrecht

Nieuwsgierig naar een goede inboedelverzekering voor jouw woning in Sliedrecht (gemeente Sliedrecht, Zuid-Holland)? Dankzij deze inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade veroorzaakt door bijv. storm, water, brand, vandalisme. Bij partijen als Allianz, Unigarant of Interpolis. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan telefoon of wat te denken van een stukke wasmachine. Het is geen verplichting, maar wel aan te raden! De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Sliedrecht sluit je af dankzij de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan polissen van Unigarant pakket en ook Independer pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en bekijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteSliedrecht
Netnummer0184 (+31184)
Aantal inwoners Sliedrecht24968
Postcodegebied3360
BuurtenSliedrecht-West
Plaatsen in de regioverzekering-Sittard-Geleen, inboedelverzekering-Sint-Michielsgestel, polis-Sint Anthonis, verzekeringspakket-Simpelveld, Schouwen-Duiveland en verzekeraar-Schinnen
inboedelverzekering-sliedrecht

Inboedelverzekeringen vergelijken in Sliedrecht juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle producten in jouw verblijf. Van wandversiering tot ook keukentafel: een duidelijke dekking voor thuis. Wel zijn er uitzonderingen. Stelregel: alle kostbaarheden die niet vastzitten aan het jouw woning. Wanneer een item onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Vandaag de dag zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Reaal tot Interpolis: je ziet door de bomen het bos niet meer. De kosten lopen op van €4,75 tot ruim €15,25. De premie wordt berekend op basis van bijvoorbeeld het soort dekking, het totale verzekerde bedrag, waar je woont, je eigen bijdrage per schade, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), type gezin (met kinderen), de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Huis In Eén Verzekeringen polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw postcode (3360), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Sliedrecht)

De beste inboedelverzekering

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Echter, wie biedt de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Voor iedereen is dat opzichzelfstaand. Dankzij onze tool vind je moeiteloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw positie, tegen een betaalbare premie. Bijvoorbeeld Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet of juist nowGo Inboedelverzekering Bewust. Wat wij aanraden: Open de vergelijker, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op die manier vergelijk je aanbieders die rijmen met jouw voorwaarden. Hierna kan je filteren op onderwerpen als:

 • Abonnementstarieven
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 3360, 3361, 3362, 3363, 3364, 3366? Check nu met onze tool verzekeringsbedrijven en check de scherpste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Sliedrecht

 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • HEMA Woonverzekering
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw bezittingen tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandtarief is doorgaans ongeveer €11,50 bij Huis In Eén Verzekeringen, Independer of ANWB. Door middel van een paar praktische tips bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Sliedrecht.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (zorgt voor korting op premie)
 4. Waak voor oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je een scholier? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Gebruik de vergelijker, als je verzekering verlopen is.
Neem een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Populair: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis biedt korting en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket behelst meestal de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met een motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeraar kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Meestal kan je kiezen voor een extra uitgebreide polis, of de duurdere all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Sliedrecht vergoedt in principe alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook beschadigingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: de hond maakt krassen op de auto van iemand anders maar tevens: de hond maakt krassen op de auto van iemand anders. Het pluspunt van een all-risk pakket is een complete dekking. Je hebt echter wel te maken met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Sliedrecht-West, Sliedrecht-Centrum, Sliedrecht-Oost, Sliedrecht-Noord.

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een module voor “buiten de deur”. Niet gek, want zo zijn bezittingen on the go en buitenshuis verzekerd. We spreken hier van bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een mobiele telefoon of een gehoorapparaat.

‘Uitstekende informatie, snel geregeld

E. Vink, Sliedrecht (juni 2024)