Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Vledderveen

Wat is een een goedkope inboedelverzekering voor jouw woning in Vledderveen (gemeente Stadskanaal, Groningen)? Aan de hand van zo’n inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade veroorzaakt door bijv. wateroverlast, diefstal, storm, brand. Bijvoorbeeld bij Bovag, Europeesche of Lancyr. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan sport/hobbyartikelen of wat te denken van een gestolen laptop. Deze module is niet een verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Vledderveen bekijk je via onze vergelijk module. Denk aan polissen van REAAL Verzekeringen pakket en/of OHRA pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteStadskanaal
(Regio) nummer0521 (+31521)
Inwoners Vledderveen32621
Postcodegebieden9585
BuurtschappenStadskanaal
Plaatsen in de omgevingverzekering-mussel, inboedelverzekering-musselkanaal, polis-exloerveen, verzekering-ter-apelkanaal, verzekeringspakket-1e-exloermond en 2e-exloermond
inboedelverzekering-vledderveen

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Vledderveen september 2020

Dankzij een inboedelverzekering dek je alle goederen in de woning. Van frituurpan tot en met barbecue: een goed en onbezorgd gevoel. Wat is hier de criteria? Concreet: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Als iets permanent vast zit aan de woning is dit gedekt binnen de opstal-module. Vandaag de dag kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Unigarant tot ook Ditzo: je ziet door de bomen het bos niet meer. De kosten schommelen tussen €7 tot ruim €13,5. De premie wordt berekend op basis van bijvoorbeeld het soort dekking, verzekerd bedrag, regio, eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), grootte van het huishouden, en of je huis extra beveiligd is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over HEMA september 2020.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (9585), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Vledderveen)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. De vraag is, wie biedt de beste polis? Dat verschilt per persoon. Elke woning en gezin is namelijk uniek. Dankzij de vergelijker achterhaal je moeiteloos een goede inboedelverzekering die past bij jouw voorwaarden, en bij jouw budget. Bijvoorbeeld Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid) of FBTO Inboedelverzekering (Allrisk). Onze tip: Vul de vergelijker in, en schets jouw situatie. Daardoor vind je maatschappijen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. In de volgende stap kan je de aanbieders rangschikken op topics zoals:

 • Maandbedrag
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 9585? Vergelijk direct aan de hand van onze module verzekeringsbedrijven en zoek de laagste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Vledderveen

 • Generali Woonhuisverzekering
 • Univé Woonpakket (EUG)
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • Allsecur Compleet
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw bezittingen verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandtarief is al snel zo’n €10,00 bij Delta Lloyd, Interpolis of ANWB. Geholpen door een paar praktische tips kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Vledderveen.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Beperk oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit buitenhuisdekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Zit je op school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Gebruik de vergelijker, nadat je contract is verlopen.
Kies een verzekeringspakket voor extra voordeel
Populair: informeer naar het verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is financieel interessant en maakt het administratief gemakkelijk. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met een doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Bij een insurance-maatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. Meestal heb je 2 opties: een extra uitgebreide polis, of een complete allrisk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Vledderveen biedt dekking tegen alle schades die onverwacht ontstaan. Ook defecten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw en ook: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw. De meerwaarde van een all-risk pakket is een ruime dekking. Je moet wel rekening houden met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Stadskanaal, Musselkanaal, Onstwedde, Mussel, Alteveer.

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn eigendommen in de tuin en buiten de woning verzekerd. Het gaat hier om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een iPad en een verrekijker.

‘Een polis zonder kleine lettertjes, top!

K. Willemsen, Vledderveen (september 2020)