Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Onstwedde

Op zoek naar een goede inboedelverzekering voor jouw woning in Onstwedde (gemeente Stadskanaal, Groningen)? Via een speciale inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen bijvoorbeeld storm, inbraak, brand, bliksem. Bijvoorbeeld bij Allianz, FBTO of Lancyr. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. ionisator en/of schade aan de keuken. Deze module is niet een verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Onstwedde detecteer je dankzij de vergelijkingstool. Denk aan polissen van Allsecur pakket of Nationale Nederlanden pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en check de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteStadskanaal
(Regio) nummer0599 (+31599)
Inwoners Onstwedde32621
Postcodegebieden9591
BuurtenStadskanaal
Plaatsen in de regioverzekering-vledderveen, inboedelverzekering-mussel, polis-musselkanaal, verzekering-zandberg, verzekeringspakket-exloerveen en 1e-exloermond
inboedelverzekering-onstwedde

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Onstwedde september 2020

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je alle goederen in een woongelegenheid. Van magnetron t/m lingerie: vrijwel alles is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Het zit zo: alle artikelen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. In het geval dat een product vast aan het huis zit dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Tegenwoordig zijn er flink wat aanbieders. Van SNS tot en met Generali: er valt veel te kiezen. Premies fluctueren tussen de €7,75 tot aan €14. De premie kent zijn oorsprong in onder andere type dekking, verzekerd bedrag, postcodegebied, je eigen bijdrage per schade, het soort woning, aantal gezinsleden, en of je huis extra beveiligd is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Huis In Eén Verzekeringen september 2020.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Als eerste vul je jouw postcode (9591), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beveiliging van de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Via internet modules vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Onstwedde)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Alleen, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke case is uniek en moet individueel berekend worden. Via de vergelijker check je eenvoudig een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw eisen, die ook nog eens niet te duur is. Denk aan Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid of Bovag Thuispakket (Allrisk). Moeite met kiezen? Vul de vergelijker in, en maak gebruik van de filters. Op die manier beperk je je tot aanbieders die overeenkomen met jouw behoeftes. In de volgende stap kan je filteren op topics zoals:

 • Standaard prijs
 • Type dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 9591? Vergelijk direct op deze site alle maatschappijen en zoek de laagste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Onstwedde

 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • Univé Opstalverzekering (AR)
 • ZLM Gezinspakket
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw bezittingen goedkoop verzekeren? Je maandelijkse vergoeding ligt gemiddeld op zo’n €14,00 bij De Goudse, Polis Direct of ASR Verzekeringen. Met behulp van de onderstaande tipssluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Onstwedde.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (zorgt voor korting op premie)
 4. Voorkom oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je student? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Gebruik de vergelijker, nadat je contract is verlopen.
Profiteer met een verzekeringspakket voor maximale korting
Ons advies: kies een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is financieel interessant en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Het verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel sluit je dit tezamen af met een brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeraar is er keuze uit verschillende dekkingen. Dikwijls kan je kiezen voor een extra uitgebreide polis, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Onstwedde staat garant voor bijna elk denkbare schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook fouten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Denk dan bijvoorbeeld aan: je stoot iemands telefoon van tafel maar tevens: jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders. Het pluspunt van een all risk-polis is een complete dekking. Let wel op een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Stadskanaal, Musselkanaal, Onstwedde, Mussel, Alteveer.

Je inboedelverzekering kan je nog completer maken met een module voor “buiten de deur”. Zodoende zijn bezittingen op pad en buiten de woning verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een tablet & jouw golfspullen.

‘Professioneel, snel en rechtvaardig

X. de Wit, Onstwedde (september 2020)