Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Mussel

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering voor jouw spullen in Mussel (gemeente Stadskanaal, Groningen)? Via deze inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen zaken als water, storm, inbraak, vandalisme. Onder andere bij ASR Verzekeringen, ZLM of Reaal. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan televisietoestel en/of een defecte televisie. Deze module is niet een verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Mussel detecteer je met behulp van onze adviestool. Aanbieder zijn o.a. De Goudse pakket maar ook Europeesche pakket. Vul alle velden in, en vergelijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteStadskanaal
Regionummer0599 (+31599)
Aantal inwoners Mussel32621
Postcodegebied9584
WijkenStadskanaal
Naburige plaatsenverzekering-musselkanaal, inboedelverzekering-exloerveen, polis-1e-exloermond, verzekering-ter-apel, verzekeringspakket-2e-exloermond en veelerveen
inboedelverzekering-mussel

Inboedelverzekeringen vergelijken in Mussel juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je direct alle artikelen in jouw verblijf. Van vitrages tot en met laptop: goede dekking voor alle goederen. Wat zijn uitzonderingen? Hoe het werkt: alle spullen die niet vastzitten aan het jouw woning. Als een ding vast zit aan de woning, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Op dit moment zijn er flink wat aanbieders. Van Reaal tot aan Interpolis: je ziet door de bomen het bos niet meer. De kosten variëren van €9 en ongeveer €14,75. De premie wordt berekend op basis van onder andere het type polis, de financiële waarde van alle spullen, woonplaats, hoogte eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), grootte van het huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Generali juni 2024.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Prive details ingeven

  In de basis voer je jouw postcode (9584), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen via internet

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Mussel)

De beste inboedelverzekering vinden

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Wat jij je misschien afvraagt, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Iedere situatie is uniek en moet individueel berekend worden. Geholpen door de tool hierboven vind je eenvoudig een goede inboedelverzekering die past bij jouw voorwaarden, en bij jouw budget. Hierbij kan je denken aan o.a. Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis of juist Reaal Inboedelverzekering Allrisk. Onze tip: Vul de vergelijker in, en schets jouw situatie. Aan de hand hiervan kan je een keuze maken uit aanbieders die in lijn zijn met je eigen uniek vraag. Daarna is een filtering te maken a.d.h.v. topics zoals:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 9584? Bekijk nu aan de hand van onze module alle verzekeraars en selecteer de scherpste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Mussel

 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • Aegon Opstal Allrisk
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • InShared Inboedelverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw bezittingen goedkoop verzekeren? Het maandtarief is al snel zo’n €7,75 bij HEMA, Klaverblad of Aon Direct. Aan de hand van een paar praktische tips ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Mussel.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (krijg extra korting op de prijs)
 4. Voorkom oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een kostbaarhedenverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Studeer je nog? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de polissen, elk jaar weer.
Kies een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Tip: kies een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis biedt korting en overzichtelijk. Het verzekeringspakket behelst meestal de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens zijn er mogelijkheden voor een motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een assuradeur kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Meestal moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. De allrisk inboedelverzekering voor Mussel dekt eigenlijk alle gevallen van schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook fouten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Zaken als: jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren maar tevens: je stoot iemands telefoon van tafel. De waarde van een all-risk pakket is een zeer uitgebreide dekking. Het nadeel is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Stadskanaal, Musselkanaal, Onstwedde, Mussel, Alteveer.

Deze inboedelverzekering kan je nog completer maken met een module voor “buiten de deur”. Zo zijn bezittingen on the go en buitenshuis verzekerd. We spreken hier van spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur + een muziekinstrument.

‘Nu heb ik een scherpe prijs

V. Janssen, Mussel (juni 2024)