Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Sluis

Wat is een een geschikte inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Sluis (gemeente Sluis, Zeeland)? Door het afsluiten van zo’n inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen zaken als inbraak, water, storm, vandalisme. Bijvoorbeeld bij Aegon, Zelf of London Verzekeringen. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. tuinmeubelen of bijvoorbeeld een defecte TV. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Sluis bekijk je via de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan De Goudse pakket maar ook Europeesche pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en bekijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteSluis
Netnummer0117 (+31117)
Aantal inwoners Sluis23639
Postcodegebied4524
BuurtschappenSluis
Naburige plaatsenverzekering-Sliedrecht, inboedelverzekering-Sittard-Geleen, polis-Sint-Michielsgestel, verzekeringspakket-Sint Anthonis, Simpelveld en verzekeraar-Schouwen-Duiveland
inboedelverzekering-sluis

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Sluis november 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle producten in jouw verblijf. Van frituurpan t/m tablet: een goed en onbezorgd gevoel. Wel zijn er uitzonderingen. Samenvattend: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. Zodra een item aan de woning vast zit, valt het onder de opstalverzekering. Op dit moment vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Lancyr tot en met Generali: heel veel verschillende opties. Tarieven variëren van €6,75 en €15,25. Het bedrag wordt bepaald door zaken als hoe uitgebreider de dekking is, de financiële waarde van alle spullen, woonplaats, je eigen bijdrage per schade, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), samenstelling huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: De Goudse pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In de basis voer je jouw postcode (4524), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Sluis)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Alleen, waar sluit ik het beste pakket af? Dat verschilt per persoon. Elk huishouden is namelijk uniek. Via onze tool ontdek je moeiteloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw eisen, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid) of juist Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid). Geen idee wat je moet doen? Vergelijk direct, en schets jouw situatie. Daardoor beperk je je tot verzekeringsmaatschappijen die matchen met jouw eisen. Vervolgens kan je de aanbieders rangschikken op thema’s als:

 • Standaard prijs
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 4524? Check nu online verzekeringsmaatschappijen en check de scherpste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Sluis

 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • Reaal Inboedel (adviseur)
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • nowGo Opstalverzekering Comfort
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Bovag Thuispakket (EUG)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de bezittingen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandelijkse premie ligt gemiddeld op zo’n €13,25 bij Delta Lloyd, OHRA of Allsecur. Door middel van de onderstaande tipssluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Sluis.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Waak voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een allrisk-dekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Zit je op school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de polissen, ieder jaar opnieuw.
Profiteer met een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Tip: kies een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis biedt korting en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met een rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeraar kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Dikwijls kan je kiezen voor een extra uitgebreide polis, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Sluis vergoedt in principe alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook fouten die een gezinslid heeft gemaakt. Je kunt dan denken aan: jouw hond bijt een bank kapot maar tevens: je morst een kop koffie over de bank van een vriend. Het pluspunt van een all risk-polis is zeer ruime polisvoorwaarden. Let wel op een wat hogere premie. Zie wat er kan in Sluis, Retranchement, Aardenburg, Eede, Sint Kruis, Oostburg, Zuidzande, Cadzand, Nieuwvliet, Groede, Breskens, Hoofdplaat, IJzendijke, Schoondijke, Waterlandkerkje.

Een inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn waardevolle items onderweg en buiten huis verzekerd. Het betreft hier attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een mobiele telefoon en viool.

‘Mijn spullen met een gerust hart achterlaten

G. van Dongen, Sluis (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente