Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Losser

Wat is een een goede inboedelverzekering voor jouw spullen in Losser (gemeente Losser, Gelderland)? Door het afsluiten van zo’n inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen bijvoorbeeld wateroverlast, diefstal, brand, vandalisme. Onder andere bij Allsecur, Ditzo of Polis Direct. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan klokken of wat te denken van een stukke TV. Deze module is niet een verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Losser sluit je af aan de hand van onze vergelijk module. Denk aan polissen van Allsecur pakket en NowGo pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteLosser
(Net) nummer053 (+3153)
Bewoners Losser22444
Postcodes7580
BuurtschappenLosser
Plaatsen in de buurtverzekering-Loppersum, inboedelverzekering-Lopik, polis-Loon op Zand, verzekeringspakket-Lochem, Lisse en verzekeraar-Lingewaard
inboedelverzekering-losser

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Losser december 2023

Via een inboedelverzekering verzeker je direct alle spullen in een woongelegenheid. Van kapstok tot badkameraccessoires: een duidelijke dekking voor thuis. Wel zijn er uitzonderingen. Het zit zo: alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zodra een ding permanent vast zit aan de woning dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Hedendaags zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Nationale Nederlanden tot Interpolis: er is nogal wat keuze. Premies variëren van €9,75 tot wel €12. Het bedrag dat je elke maand overmaakt wordt bepaald door onder andere dekking (hoe uitgebreid, all-risk), verzekerd bedrag, waar je woont, hoogte eigen risico, het soort woning, gezinssamenstelling, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: ING pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Actuele info invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (7580), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Online overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Losser)

De beste inboedelverzekering op maat

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Wat jij je misschien afvraagt, wat is de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elk huishouden is opzichzelfstaand. Dankzij de polisvergelijker vind je moeiteloos een goede inboedelverzekering die past bij jouw voorwaarden, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid of misschien Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid. Moeite met kiezen? Open de vergelijker, en maak gebruik van de filters. Middels de tool kan je een keuze maken uit maatschappijen die in lijn zijn met de aanvraag die je doet. Bij de fase hierna is een filtering te maken a.d.h.v. bijvoorbeeld:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 7580, 7581, 7582? Vergelijk direct online verzekeringsbedrijven en zoek de beste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Losser

 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei
 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Allsecur Compleet
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de kostbaarheden goedkoop verzekeren? De maandelijkse premie is al snel zo’n €9,25 bij HEMA, Lancyr of ANWB. Via deze tips hieronder ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Losser.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Waak voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een glasverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Studeer je nog? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Gebruik de vergelijker, ieder jaar opnieuw.
Kies een verzekeringspakket voor extra voordeel
Tip: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is veel goedkoper en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel zijn er mogelijkheden voor een brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Via de insurance-maatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. Vaak heb je 2 opties: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Losser vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht ontstaan. Ook schade die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend of: jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders. De waarde van een all-risk pakket is een zeer uitgebreide dekking. Het nadeel is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Losser, Glane, Overdinkel, De Lutte, Beuningen.

Een inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buiten (uit huis). Niet gek, want zo zijn kostbaarheden op pad met zekerheid te gebruiken. Het betreft hier kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een laptop en een kinderwagen.

‘Handig, die verzekeringspakketten

D. Jacobs, Losser (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente